Από τους κορυφαίους ο Ντίνας στη νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό στην Πολωνία

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ο Παναθηναϊκός άρχισε με το… δεξί τα φιλικά του στην Πολωνία καθώς επικράτησε 1-0 της Άρκα Γκντίνια χάρη στο γκολ του Μλάντεν Πέτριτς. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έδειξε καλά στοιχεία, αν και παρουσιάστηκε σφιγμένη από την προετοιμασία.

 

Ο κομοτηναίος παίκτης Θανάσης Ντίνας αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν από τους διακριθέντες. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο μέσος του «τριφυλλιού» μίλησε στην κάμερα της Nova για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και για τις επίσημες υποχρεώσεις που πλησιάζουν.

«Σίγουρα δείξαμε θετικά δείγματα σε μεγάλο βαθμό. Είναι απλά φιλικό προετοιμασίας. Προσπαθούμε να βγάλουμε πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση», είπε αρχικά. «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο τέλος του μήνα και να βγάλουμε καλό πρόσωπο. Να βγάλουμε αυτό που δουλεύουμε. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε».

Για την προετοιμασία σχολίασε: «Έχω ξαναπεί ότι όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στην προπόνηση. Δουλεύουμε σε μεγαλύτερη ένταση, ελπίζουμε να βγει και στο γήπεδο». Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να είμαι ενεργό μέλος της ομάδας και να δείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ». Τέλος, για το πρωτάθλημα επισήμανε: «Δεν θα βάζουμε ποτέ ταμπέλες. Θα προσπαθούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».