Συνεργασία του Παναθηναϊκού με ομάδα της ΕΠΣ Θράκης!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Μια σημαντική συμφωνία πέτυχε η ομάδα Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Θράκης του Αετού Μίσχου με την ακαδημία του Παναθηναϊκού.

 Για τουλάχιστον ένα έτος σύμφωνα με το Rodopisports, οι δύο πλευρές θα έχουν μια αμφίδρομη συνεργασία με γνώμονα την ανάδειξη νέων παιδιών. Η συνεργασία αυτή θα φέρει στο προσκήνιο και άλλους αθλητές να αγωνίζονται στο μεγάλο πρωτάθλημα της ερασιτεχνικής. Ο υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Αποστολίδης θα έχει άμεση επαφή με την δημιουργία ταλέντων στην ομάδα κάτι που το γνωρίζει άριστα.

Από εκεί και πέρα  ο Αετός Μίσχου σχεδιάζει την νέα περίοδο της Α1 Ερασιτεχνικής χωρίς τον κ. Δραγανίδη. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι δεν  μπορούν να συνεχίσουν μαζί και έτσι ήρεμα και απλά λύθηκε η συνεργασία. Μια συνεργασία που διήρκησε δυο χρόνια και σίγουρα αμφότεροι κρατούν μόνο τις καλές στιγμές. Το θέμα του αντικαταστάτη του κ. Δραγανίδη στον πάγκο του Αετού είναι από τα πιο καυτά θέματα στις τάξεις του συλλόγου. Πληροφορίες λένε ότι πολύ κοντά για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού είναι ο κ. Τάσος Μπόζης, ωστόσο δεν είναι κάτι σίγουρο. Πάντως εάν γίνει αυτό το πάντρεμα θα έρθει έπειτα από καθυστέρηση ενός χρόνου, αφού και την περσινή περίοδο οι δυο πλευρές είχαν κάποιες συζητήσεις.