Photos: Και νέο τίτλο η Ιωάννα Γίτση στο Miss International Τourism!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

– Μια κοπέλα του αθλητισμού, η 20χρονη φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και βολεϊμπολίστρια της Νίκης Αλεξανδρούπολης Ιωάννα Γίτση, κατέκτησε νέο τίτλο στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss International tourism, αφού είχε στεφθεί νικήτρια και στο φετινό Miss Θράκη.

Ανάμεσα στις πανέμορφες κοπέλες από 20 χώρες του κόσμου, η δικιά μας Ιωάννα Γίτση νικήτρια και στο φετινό Miss Θράκη, ανέτρεψε τα προγνωστικά και στην περίφημη παραλία του Κορινού όπου έγινε στο beach bar Παπαγάλος με 1500 άτομα να παρακολουθούν κατέκτησε τον τίτλο του Miss bikini. Η Ιωάννα με το υπέροχο σώμα πού διαθέτει ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και κέρδισε τον διαγωνισμό Miss bikini νικώντας τα φαβορί  (δείτε τις στο βίντεο που ακολουθεί) όπως η Βενεζουέλα, η Βραζιλία, η Γαλλία καί άλλες πανέμορφες κοπέλες από όλο τον κόσμο.

Η συμμετοχή της Κύπρου με την Άννα Σαβολάινεν απέσπασε πάρα πολλά χειροκροτήματα και ενθουσίασε το κοινό του Πλαταμώνα. Οπως αναφέρει το e-thraki.com, τις 3 αυτές ημέρες τα κορίτσια επισκέφτηκαν τον Όλυμπο, τον Πλαταμώνα, τον Κορινό αλλά και πολλά ακόμη παραθαλάσσια μέρη καθώς και την πόλη της Κατερίνης όπου έγινε την Δευτέρα το βράδυ μεγάλη επίδειξη μόδας με 70 μέτρα πασαρέλα και χιλιάδες κόσμο να παρακολουθεί.

Το Miss International Tourism διοργανώνει ο πασίγνωστος Γιώργος Κουτούλιας ιδιοκτήτης του Future Models και το σπουδαίο νέο είναι ότι όλα δείχνουν πώς η συμφωνία είναι σχεδόν κλεισμένη ώστε το 2015 ο διεθνής αυτός διαγωνισμός να διοργανωθεί στην Αν. Μακεδονία και Θράκη και συγκεκριμένα σε Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Pc4X_03b65Y?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]