Διακρίσεις για την ΑΕ Κομοτηνής παρουσία του… Πύρρου Δήμα!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Παρουσία του Ολυμπιονίκη και βουλευτή πλέον Πύρρου Δήμα αγωνίστηκε το τμήμα Άρσης Βαρών της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, στους Πανελλήνιους αγώνες Άρσης Βαρών.

 Η ανακοίνωσή της ΑΕ Κομοτηνής στην ιστοσελίδα της:

Συνεπές στο ραντεβού με τις μεγάλες διοργανώσεις ήταν το τμήμα Άρσης Βαρών της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, που είχε διπλή εκπροσώπηση στους Πανελλήνιους αγώνες Άρσης Βαρών, που διεξήχθησαν στην Φλώρινα από τις 3 μέχρι τις 6 Ιουλίου.

Στους Άνδρες στην κατηγορία των 69 κιλών πήρε την πρόκριση και αγωνίστηκε ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, που είναι πάντα παρών σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις. Ο Μιχαηλίδης πάλεψε για το ρεκόρ στο Αρασέ , το οποίο όμως παρά την υπερπροσπάθεια δεν ήρθε. Στο Επολέ Ζετέ όμως τα κατάφερε , βελτιώνοντας την ατομική του επίδοση σηκώνοντας 123kg. Πολύ μεγάλη επιτυχία επίσης είναι και η 5η Θέση Πανελληνίως στο σύνολο με 219 kg.

Στους παίδες πήρε τη πρόκριση και αγωνίστηκε ο πιό μικρός αθλητής τμήματος, ο Χρήστος  Τζουρτζουκίγια. Ήταν η πρώτη συμμετοχή στη σημαντικότερη διοργάνωση της χρονιάς με ατομικά ρεκόρ στο Αρασέ στο Επολέ Ζετέ και στο σύνολο και 6 στις 6 έγκυρες προσπάθειες, δείχνοντας έμπρακτα πως το μέλλον του ανήκει.

Σημαντική και άξια συγχαρητηρίων η δουλειά του προπονητή μας κ. Χρήστου Νινιού!