Άνοδος η υποβιβασμός για τη Βιστωνίδα Κοπτερού;

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Η Βιστωνίδα Κοπτερού έπειτα από αρκετά χρόνια στις χαμηλότερες κατηγορίες επιστρέφει στην μεγάλη Ερασιτεχνική κατηγορία Θράκης. Ωστόσο τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει για το μέλλον του σωματείου.

Σύμμφωνα με το rodopisports, τη σεζόν 2012-2013 το Κοπτερό αγωνίστηκε στην Β’ Ερασιτεχνική όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα. Λίγες μέρες αργότερα η ομάδα έφτασε κοντά στην διάλυση, την οποία τελικά και απέφυγε. Τη χρονιά που μας πέρασε η Βιστωνίδα πρωταγωνίστησε στην Α2 κατηγορία όπου αγωνίστηκε και κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, από όπου συγχρόνως πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην πρώτη κατηγορία. Τα προβλήματα ωστόσο συνεχίζουν να υπάρχουν και φέτος, αφού άγνωστο είναι ακόμη αν η ομάδα θα αγωνιστεί στην Β’ ή στην Α1 ερασιτεχνική.

Πλέον θα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση των ιθυνόντων της ομάδας σχετικά με την κατηγορία που θα αγωνιστούν και αν ο σύλλογος θα πρωταγωνιστήσει και πάλι, αυτή τη φορά στην μεγάλη κατηγορία του Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.