Video: Πρωταθλητής με τον Μαντουλίδη στους παίδες ο Θρακιώτης Στέλιος Λεμονάκης

Ανταπόκριση από τη Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Πρωταθλητής Ελλάδος με το ΜΑΣ Μαντουλίδη στους παίδες αναδείχθηκε ο Εβρίτης από το Διδυμότειχο Στέλιος Λεμονάκης, αφού η ομάδα σε ένα μίνι πρωτάθλημα (25-29/6) που έγινε στη Χαλκίδα, τερμάτισε πρώτη και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

 

Ο Λεμονάκης βρίσκεται για πρώτη χρονιά στην ομάδα του Μαντουλίδη και κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής. Ο γεννημένος το 1998 παίκτης αγωνίστηκε στον Σπάρτακο Διδυμοτείχου, με τον οποίο πέρσι πήρε την πρόκριση στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ενώ ήταν μέλος και της ομάδας του κλιμακίου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Στην τελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος  που φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα, ο Λεμονάκης αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες της ομάδας του και βοήθησε και αυτός το Κολλέγιο της Θεσσαλονίκης να κατακτήσει αήττητο τον τίτλο, πετυχαίνοντας συνολικά 20 (4,0 μ.ο) πόντους.

Στην τελική φάση αγωνίστηκαν και οι Τιτάνες Δράμας, εκπροσωπώντας την ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Η ομάδα της Δράμας με μία νίκη και τέσσερις ήττες τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Δείτε το εκπληκτικό παιχνίδι του Στέλιου Λεμονάκη στον τελικό του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΘ ανάμεσα σε ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ και ΑΣ ΠΑΟΚ 58-53, όπου ο μικρός από το Διδυμότειχο πέτυχε 17 πόντους.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/f8mr0jasRWo?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]