Μεταγραφικό μπαμ από την Ξάνθη με πακέτo τους αδερφούς Καπετάνους!

Ανταπόκριση απο την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

– Την καλύτερη δυνατή ενίσχυσή τους φαίνεται πως επιθυμούν οι άνθρωποι της Ξάνθης, με το Σάκη Τσιώλη να ερευνά καθημερινά τις περιπτώσεις παικτών που θα βοηθήσουν τη Skoda.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThrakiSportS οι διοικούντες της ομάδας έχουν έρθει σε επαφή με τους αδερφούς Καπετάνους, προκειμένου να έρθουν τις επόμενες ημέρες σε συμφωνία.

Ο Κώστας Καπετάνος (που συνεργάστηκε άψογα στο παρελθόν με τον Τσιώλη, σε Άρη και Ολυμπιακό Βόλου) είναι 28χρονών και αγωνίζεται ως μέσος και πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, κάνοντας μία πολύ καλή σεζόν. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε παλαιότερα σε Ηρακλή, Πανιώνιο, Κέρκυρα, Πανθρακικό και Άρη, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Βόλος (τραυματίας στο μπαράζ του Χαριλάου). Ο αδερφός του, Παντελής Καπετάνος, αγωνιζόταν χρόνια μέχρι πρότινος στη Ρουμανία για λογαριασμό της Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ είχε και ένα πολύ πετυχημένο πέρασμα από την Κλουζ.

Συνολικά στη Ρουμανία, ο 30χρονος μεσο-επιθετικός έχει σημειώσει 47 τέρματα (29 στη Στεάουα και 18 στην Κλουζ) και αναμένεται – αν όλα πάνε καλά – να αποτελέσει άξιο αντικαταστάτη του Σολάρι. Ο Παντελής Καπετάνος ξεκίνησε την καριέρα του στην Κοζάνη, εν συνεχεία πήγε στον Ηρακλή και μετέπειτα στην ΑΕΚ από την οποία και αποχώρησε το 2008 για τη Ρουμανία. Τα δύο αδέρφια αποτελούν διακαή πόθο του Σάκη Τσιώλη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, όταν και θα πάει στη Ξάνθη για μόνιμη εγκατάσταση, ο Έλληνας τεχνικός.