Τα μπράβο του Λουτσιάνο στην Εθνική Ελλάδος και το καρφί για τη Βραζιλία

Αποστολή στο Ρεσίφε της Βραζιλίας: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στο facebook ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Λουτσιάνο Ντε Σόουζα από τη Βραζιλία, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες για διακοπές και είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας, έστειλε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα χωρίς να περιμένει τον τελικό του Ρίο.

 

Εγραψε συγκεκριμένα ο Λούτσι: “Τα συγχαρητήρια μου στην μεγάλη προσπάθεια που έκανε η εθνική ελλαδος κ όλους τους φιλάθλους που κάνανε τόσο μεγάλο ταξίδι για να ειναι κοντά τουσ. Βεβαια μενει μια πίκρα γτ είχαμε την ευκαιρία να γράψουμε για άλλη μια φορά ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο εκει που δν το περιμενε κανενασ και αφου ηρθανε ετσι τα πραγματα και αφου τελικα γυρίζει η ελλαδα.. λέω κ εγω να επιστρέψω.καληνυχτα σας!”.

Το σχόλιό του δεν άφησε αναπάντητο και ένας διαδικτυακός του φίλος, που σχολίασε ότι είναι λογικό να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, αφού δεν βλέπει και την Βραζιλία να προχωρά άλλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, για να λάβει την εξής σκληρή (αλλά αληθινή) για την Σελεσάο απάντηση: “Γιατι ξεκίνησε το Μουντιάλ για την Βραζιλία; αν την είδες, εγω ακομα οχι! οπότε δεν με νοιάζει φίλε μου”.

Ο Λουτσιάνο είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλους τους αγώνες της Ελλάδας στο Μουντιάλ είχε ιδιαίτερη αγωνία και μάλιστα πριν το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, είχε γράψει στο facebook: “Χθες πέρασε στην επόμενη φάση το ένα μου μισο,Σήμερα ειναι η μέρα το αλλο μου μισο να προκριθει… Πάμε Ελλάδα,Vamos Ellas”.