Όσα έγιναν στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ στις Καγκέλες

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ένα ξεχωριστό τριήμερο πέρασαν πολλά μέλη του Θρακιώτικου βόλει, στο Beach Bar Καγκέλες, όπου διεξήχθη τουρνουά BeachVolley.

Το τουρνουά διεξήχθη από την Παρασκευή 27/6 μέχρι την Κυριακή 29/6 με τη συμμετοχή πολλών αθλητών, αλλά και ανθρώπων από όλα τα τμήματα του συλλόγου της ΑΕΚ, οι οποίοι έδειξαν μέρος των πλούσιων δεξιοτήτων τους.

Για την ιστορία, νικητές του αντρικού ήταν το δίδυμο Παπασπύρου- Παπαδόπουλος  ενώ την δεύτερη θέση πήρε το δίδυμο Δεληγιαννίδης-Μπανιώτης Ραφαήλ. Στο μεικτό την πρώτη θέση πήρε το δίδυμο Δεληγιαννίδης – Κολοβού ενώ την δεύτερη το δίδυμο Λαντζουράκης – Λαμπροπούλου.

Μεταξύ άλλων συμμετείχαν, ο έφορος του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ Τάσος Πετρίδης, ο υπεύθυνος ακαδημιών του τμήματος μπάσκετ Νίκος Παπαδόπουλος, ο προπονητής του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ομάδας Δημήτρης Κιοσσές και οι αθλητές του ανδρικού τμήματος Παύλος Παπασπύρου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Κώστας Δεληγιαννίδης, Αλέξανδρος Λαντζουράκης, Αργύρης Χατζηβλασίου και πολλοί ακόμα φίλοι, που δεν έχασαν την ευκαιρία να δώσουν το παρόν σε αυτήν την διοργάνωση.