ΕΠΣ Ξάνθης: Σταμάτησε την μπάλα και έγινε Γενικός Αρχηγός!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την απόφαση του γνωστοποίησε πριν λίγο καιρό ο μέσος του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης Άρη Αβάτου Χρήστος Μαραντάς. Με την διοίκηση του Άρη να εκτιμά την προσφορά του στον συλλόγου δίνοντας του την θέση του Γενικού Αρχηγού.

Σε τελείως διαφορετικά επίπεδα απ΄ όσα συνηθίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα κινείται η διοίκηση του Άρη Αβάτου και από την νέα περίοδο θα έχει και τεχνικό διευθυντή. Και μάλιστα ένα δικό της παιδί μια και λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από την ενεργό δράση ο Χρήστος Μαραντάς πήρε το χρίσμα από τους διοικούντες της ομάδας του Άρη Αβάτου για να αναλάβει την θέση του Γενικού Αρχηγού.

Το μήνυμα της αποχώρησης του Χρήστου Μαραντά από την ενεργό δράση:

«Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο!!! … Και λίγα είναι για αυτή την καταπληκτική χρονιά της ομάδας μας. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπαίκτες μου, τους δύο προπονητές (Κουρτίδης, Σαμαράς), την διοίκηση, αλλά και τον υπέροχο κόσμο που ήταν δίπλα μας. Για ότι καταφέραμε την φετινή χρονιά και που προσωπικά μου δώσανε δύναμη, ειδικά στην αρχή της περιόδου. Και έτσι μπόρεσα να βοηθήσω και εγώ στην πορεία της ομάδας.  Η καλύτερη στιγμή για μένα για το ΤΕΛΟΣ. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Σας ευχαριστώ όλους.»

Και εδώ η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου που ανακοινώνει την νέα θέση του Χρήστου Μαραντά:

«Το Δ.Σ. του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ Πρώτα απ’ όλα ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μαραντά για την προσφορά του στην ομάδα. Και επίσης θέλουμε να ανακοινώσουμε πως ο Χρήστος Μαραντάς αναλαμβάνει ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ στην ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο»