Επιστρέφει στα γήπεδα ο Λουτσιάνο! «Καλύτερη η Ελλάδα αυτής της Brazil»

Αποστολή στο Αρακαζού της Βραζιλίας: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Μπορεί να βρίσκεται σχεδόν 20 χρόνια στην Ελλάδα και να είναι πλέον μισός… Έλληνας, εντούτοις στα φλέβες του ρέει βραζιλιάνικο αίμα. Και βλέποντας την Εθνική Ομάδα της χώρας του να μην μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι πλην του Νεϊμάρ, έλαβε την απόφαση να… επιστρέψει στα γήπεδα. Και την κοινοποίησε μέσω του facebook!

 

Ο λόγος για τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο οποίος κατά τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου της αναμέτρησης της «σελεσάο» με το Μεξικό και πριν ακόμα το 0-0 σφραγίσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στην φορταλέζα,  έγραψε στη σελίδα του στο Facebook στα ελληνικά: «Χαμός, αλλά η Βραζιλία τίποτα, θα γυρίσω να παίξω Θεέ μου».

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα τοπική ώρα, περασμένα μεσάνυχτα στην Ελλάδα, συμπλήρωσε με νεώτερη ανάρτηση: «Κραξανε την Ελλάδα γιατι έχασε, τι να πούμε για αυτη την Βραζιλια;;;; παιδιά το ποδόσφαιρο φαίνεται μέσα στο γηπεδο..έλεος».

 

Τα σχόλιά του απέσπασαν δεκάδες likes από τους διαδικτυακούς φίλους του, πολλοί επώνυμοι ξανθιώτες που έχουν συνδεθεί με τον “Λούτσι” από το πέρασμα του στην Skoda. Φυσιολογική πάντως η αντίδραση ενός τρομερού μπαλαδόρου, ο οποίος άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, το δημιουργικό πνεύμα και τα πανέμορφα γκολ που σημείωσε κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην Ξάνθη και τις άλλες ομάδες που υπηρέτησε στα ελληνικά γήπεδα…