Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από Λαμία για την Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– O AO Oρεστιάδας συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση, πραγματοποιώντας διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ομάδα της Λαμίας. Συγκεκριμένα η Εβρίτικη ομάδα απέκτησε τον ακραίο Δημήτρη Ριζόπουλο, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και φέρεται να ενδιέφερε εκ νεου τους δευτεραθλητές, καθώς επίσης και τον συμπαίκτη του στη Λαμία Μανώλη Δημητριάδη, που αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου.

Θυμίζουμε ότι τους δυο παίχτες είχε υπό την τεχνική καθοδήγησή του ο Κώστας Δεληκώστας πέρσι στη Λαμία.

Αναλυτικά στοχεία για τα δύο νέα αποκτήματα του ΑΟΟ, όπως αναφέρονται στις επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας:

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος γεννήθηκε στις 26/08/1984, η θέση του είναι ακραίος με ύψος 2.01.  Ξεκίνησε το βόλεϊ το 1994 στις Σέρρες και σε ηλικία 10 ετών. Ήταν η χρονιά που ο πατέρας του ίδρυσε την Γυμναστική Ένωση Σερρών η οποία μέχρι σήμερα πρωταγωνιστεί. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας, στον Αριστοτέλη Σκύδρας, στην Πανελλήνιο, στη Λαμία (2005-06 και 2009-10), στον Μίλωνα, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον ΠΑΟΚ, στον Φοίνικα Σύρου, στον Άρη και  στη Λαμία. Έκτός των άλλων έχει και 70 διεθνείς συμμετοχές.

Ο Μανώλης Δημητριάδης γεννήθηκε στις 10/02/1985, η θέση του είναι πασαδόρος με ύψος 1.87 και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με την ομάδα της Λαμίας. Η ενασχόληση του με το βόλεϊ ξεκίνησε από τον Απόλλων Kαλαμαριάς από μικρός, ήταν δυο χρονιές 2000-2002 στον Ηρακλή, τότε που ξεκίνησε και τις συνεχόμενες επιτυχίες στους εφήβους-παίδες. Έπειτα γύρισε στον Απόλλων όπου σε 7 χρόνια πανηγύρισε 4 ανόδους και 2 χρονιές στην Α1. Μέσα σε αυτά τα χρόνια το Beachvolley ήταν η ενασχόληση του τα καλοκαίρια. Έχει πολλές διακρίσεις, με κορυφαία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2007-2008.