Ο Τζούριτς για πρώτη φορά ως… αρχηγός μίλησε πριν τα μάτς με Πολωνία

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης
–  Για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, καθώς και τα επερχόμενα παιχνίδια στη Λάρισα για το European League, μίλησε ο αρχηγός πλέον, του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Δημήτρης Τζούριτς.
Οι δηλώσεις του Εβρίτη αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος:
«Τα δύο παιχνίδια με τους Πολωνούς είναι πολύ σημαντικά για την πορεία μας στη διοργάνωση. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε με οποιοδήποτε σκορ και στα δύο ματς θα κάνουμε αποφασιστικό βήμα για να βρεθούμε στην τετράδα που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε», τόνισε ο Δημήτρης Τζούριτς, ο οποίος με την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, θα κάνει και την πρώτη του εμφάνιση ως αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
 
«Αποτελεί μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή το να είναι στην Εθνική ομάδα, πόσο μάλλον το να είναι αρχηγός της και έτσι ακριβώς αισθάνομαι και εγώ. Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, αλλά όλοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια και θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου για να βοηθήσω όσο μπορώ. Κι ελπίζω σύντομα η Εθνική ομάδα να πανηγυρίσει επιτυχίες γιατί όλοι το έχουμε ανάγκη».