Η ευγνωμοσύνη του Πασχαλάκη και το ευχαριστώ στον Μάντζιο

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ο νεαρος τερματοφύλακας του Πανθρακικού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε σε συνέντευξη του, πως η επιτυχία του Πανθρακικού ήρθε μέσα από τη φιλοσοφία του προπονητή της ομάδας Άκη Μάντζιου, αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του Πανθρακικού, μίλησε για το μέλλον του στο σύλλογο και για τους στόχους της ομάδας του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη SportDay: 

Τι σου μένει εν τέλει στο τέλος αυτής της χρονιάς; 
«Σίγουρα οι εντυπώσεις είναι θετικές, αλλά υπάρχει και μία πικρία λόγω της αρνητικής εμφάνισης στο ντεμπούτο μου. Σε γενικές γραμμές από τη δουλειά και τη στήριξη που έλαβα τόσο από τον προπονητή μου τον Γιάννη Πλαβούκο όσο και από τον κ. Μάντζιο, θεωρώ πως αυτή η χρονιά που φεύγει μου αφήνει γλυκιά γεύση». 

Τι ήταν αυτό που έκανε τον Πανθρακικό να ξεχωρίσει από άλλες ομάδες; 
«Η επιτυχία της ομάδας ήρθε μέσα από τη φιλοσοφία του προπονητή. Έπαιξε μεγάλο ρόλο το “δέσιμο” που είχαμε στα αποδυτήρια, γεγονός που οφείλεται σίγουρα σε αυτά που μας μετέδωσε ο κ. Μάντζιος μέσα από τις προπονήσεις». 

Έχοντας καταγράψει στο ενεργητικό σου με τη φανέλα του Πανθρακικού πολύ καλές εμφανίσεις, υπήρξε ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους μετά το τέλος της σεζόν; 
«Αυτό που με ενδιαφέρει αποκλειστικά είναι το μέλλον μου στον Πανθρακικό. Υπήρξαν κάποιες προτάσεις, ωστόσο παραμένω προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας». 

Πώς βλέπεις την επόμενη σεζόν στην Κομοτηνή; 
«Θα είναι δύσκολη χρονιά, ωστόσο πρέπει να πορευτούμε με οδηγό την περσινή. Οι απαιτήσεις σίγουρα θα είναι μεγαλύτερες, αλλά ευελπιστώ να μπούμε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα και να διαγράψουμε μία αντίστοιχη πορεία με τη φετινή». 

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Άκη Μάντζιο; 
«Είναι ένας αξιόλογος προπονητής που εκτός της πετυχημένης χρονιάς που διέγραψε η ομάδα υπό την καθοδήγησή του, μας στήριξε αρκετά και στις κακές μας στιγμές». 

Ήρθες στον Πανθρακικό τον Ιανουάριο, έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής. Πόσο δύσκολο είναι για έναν τερματοφύλακα να βρει τα πατήματά του; 

«Πέρασα μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της καριέρας μου, λόγω λανθασμένων επιλογών. Ωστόσο δεν το έβαλα κάτω, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που πήρα στον Πανθρακικό και εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη».