Τραπέζι συσπείρωσης από οργανωμένους και σύνθημα νίκης προς παίκτες Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε ένα πολύ ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην πολύ  γνωστή ταβέρνα της Ξάνθης «Παλαιά Πόλις» το τραπέζι των οργανωμένων φίλων της Ξάνθης «Xanthifans» προς τους παίκτες της ομάδας και το τεχνικό τιμ.

Το δικό τους μήνυμα προς τους παίκτες της ομάδας της Skoda Ξάνθη έδωσαν οι  Xanthifans, δείχνοντας τους πως βρίσκονται δίπλα τους και ότι στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου θεωρείται δεδομένη η παρουσία του 12ου παίκτη της ομάδας.

Με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών και σύσσωμου του τεχνικού τιμ πραγματοποιήθηκε το τραπέζι προς τιμή τους από τους Xanthifans, κινήσεις που δεν έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα δηλαδή οι οργανωμένοι να κάνουν το τραπέζι στους παίκτες της ομάδας τους αλλά και να δίνουν τέτοια στήριξη.  Κατά την διάρκεια της υπέροχης και αξιέπαινης αυτής πρωτοβουλίας των Xanthifans και τρία αναμνηστικά δώρα σε τρείς παίκτες της ομάδας, αρχικά στον Παναγιώτη Τριάδη που αναδείχτηκε από τους φίλους της ομάδας ως ο κορυφαίος της χρονιάς μέσα από της ψηφοφορίες της επίσημης σελίδας των Xanthifans. Στον Εστέμπαν Σολάρι για την ανάδειξη του ως πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος με 16 γκολ, αλλά και στον Πέτρο Μάνταλο για την προσφορά του στον σύλλογο αλλά κυρίως διότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι το τελευταίο του με τον σύλλογο της Θράκης προτού αναχωρήσει για την Αθήνα και την ΑΕΚ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν ο πρόεδρος των Xanthifans Λευτέρης Κασαπίδης και ο αντιπρόεδρος Στέφανος Παϊτάρης που τόνισαν την κρισιμότητα του αγώνα της Τετάρτης αλλά και το πώς οι οργανωμένοι θα βρίσκονται δίπλα τους και το μόνο που θέλουν από τους παίκτες είναι να τα δώσουν όλα. Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο αρχηγός της Ξάνθης Σπύρος Βάλλας που αρχικά ευχαρίστησε τους οργανωμένους για το τραπέζι αλλά και την όλη στήριξη προς την ομάδα ενώ τόνισε πως  οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα στο γήπεδο και υποσχέθηκαν πως θα κρατήσουν την ομάδα εκεί που ανήκει. Ενώ σε κάθε ευκαιρία τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου όσο και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κεχαγιάς δύο άνθρωποι που για πολλά χρόνια έχουν φορέσει την φανέλα με τον Δημόκριτο δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους για την στήριξη των οργανωμένων.

Με το τέλος της εκδήλωσης το ραντεβού παικτών και Xanthifans ανανεώθηκε για την αυριανή προπόνηση(20:00) της ομάδας που θα είναι ανοικτή για τον κόσμο και αναμένεται αρκετοί να βρεθούν για να εμψυχώσουν τους παίκτες για το πολύ σημαντικό για την ιστορία της Ξάνθης παιχνίδι της Τετάρτης.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ από το τραπέζι των  Xanthifans…