Εύκολη νίκη για την Ρωσία με Λοντίγκιν!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με τον πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν να μπαίνει ως αλλαγή στο 46’ η Εθνική Ρωσίας κέρδισε με 2-0 το Μαρόκο, στο τελευταίο της φιλικό εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο και του πρώτου της αγώνα με την Κορέα στης 17 Ιουνίου.

Ως αλλαγή πέρασε ο Γιούρι Λοντίγκιν στην πρόβα τζενεράλε των Ρώσων για το Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι το Μαρόκο και την εύκολη νίκη με 2-0. Ο Γιούρι μπήκε στην θε΄ση του Ιγκόρ Ακινφέεφ που δύσκολα θα χάσει την θέση του κάτω απ τα γκολποστ. Το σκορ για τους Ρώσους άνοιξε ο Βασίλι Μπερεζούτσκι στο 29’ με τον Γιούρι Ζιρκόφ να διαμορφώνει το τλεικό 2-0 στο 59’.

Ρωσία: Ακινφέεφ(46’ Λοντίγκιν), Ετσένκο, Σενίκοφ(46’ Γκρανάτ), Ιγκνασέβιτς(46’ Κομπάροφ, 76’ Κοζλόφ), Μπερεζούτσκι, Σάτοφ, Φαϊζούλιν(46’ Ντζαγκόεφ). Ζιρκόφ, Ντενίσοφ, Σαμέντοφ, Κοκόριν(57’ Κερζακόφ).

Μαρόκο: Φεγκρούς, Ελ Χακίμι, Ελ Αντούα(63’ Εράκι), Φεντάλ, Λαζάαρ, Ντα Κόστα, Ομπάντι,, Μπουσουφά(82’ Μπελχαντά), Τσατσετσούτσε(62’ Καρσελά), Ελ Καντουρί(90’ Μουτουαλί), Χαμνταλά(76’ Ελ Αραμπί)