Γεγονός η διοργάνωση του 1ου Τριάθλου στην ιστορία της Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Τι γίνεται όταν τα τρία πιο ενεργά σωματεία της Ορεστιάδας ενώσουν τα χέρια τους; Θαύματα! Ο κολυμβητικός Σύλλογος Ορεστιάδας «Νηρέας», ο ποδηλατικός σύλλογος «Ρήσος» και ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας διοργανώνουν για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης αγώνα τριάθλου.

 

Είναι μία μοναδική διοργάνωση που αποδεικνύει περίτρανα σε όλους ότι όταν υπάρχει διάθεση για το κοινό καλό, μπορούν να γίνουν πολύ όμορφα πράγματα ακόμη και σε καιρούς κρίσης αφού δεν κινούνται όλα γύρω από το χρήμα αλλά πολλές φορές αρκεί η συλλογική ή ακόμα και η ατομική προσπάθεια.

Δείτε παρακάτω την προκήρυξη των αγώνων:

Προκήρυξη αγώνων ατομικού “1ο Τρίαθλο Ορεστιάδας” υπό την αιγίδα του Δήμου Ορεστιάδας σε συνεργασία με τον κολυμβητικό σύλλογο «Νηρέας», τον ποδηλατικό σύλλογο «Ρήσος» και τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Ορεστιάδα στις 22 Ιουνίου 2014 στα πλαίσια μαζικού αθλητισμού. Ο αγώνας με ώρα εκκίνησης στις 10 π.μ, περιλαμβάνει (250 μέτρα κολύμπι)- (15 χιλιόμετρα ποδηλασία) περιφερειακός Ορεστιάδας – (5 χιλιόμετρα τρέξιμο).

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν. Οι τριαθλητές για να λάβουν συμμετοχή θα πρέπει να φέρουν απαραιτήτως κολυμβητικό σκουφάκι και ποδηλατικό κράνος. Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια.

Για την ασφάλεια των αθλητών στο αγώνα θα προβλεφτούν τα ανάλογα μέτρα και οι αθλητές απαραίτητα να έχουν ιατρικό πιστοποιητικό υγείας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 18-6-2014 με την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής στο χώρο του δημοτικού κολυμβητηρίου Ορεστιάδας και ώρες 17:00 με 21:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς οι συμμετοχές δεν μπορεί να ξεπεράσουν τους 25 αθλητές.

Για τυχόν πληροφορίες και όχι για δηλώσεις συμμέτοχης μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6973665329 και ώρες 18:00-20:00 καθημερινές.