Δεν παίζει ο Φαλκάο με Κολομβία! Τυχερός ή… άτυχος ο Τόρο;

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

–  Τυχερός ή άτυχος, πάντως ο Βασίλης Τοροσίδης δεν θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ ίσως τον καλύτερο στράικερ του πλανήτη, Ραντεμέλ Φαλκάο. 

Ο Φαλκάο δεν θα είναι στο Μουντιάλ 2014, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κολομβίας, Χοσέ Πέκερμαν, δεν τον συμπεριέλαβε στην τελική 23άδα.

Εκτός από τον άσο της Μονακό “έκοψε” και τους Αμάραντο Περέα (Κρους Ασούλ) και Λουίς Μουριέλ (Ουντινέζε), ενώ για τον Φαλκάο φυσικά έκρινε πως είναι ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό.

Θυμίζουμε πως η Κολομβία είναι η αντίπαλος της Ελλάδας στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2014 στις 14 Ιουνίου.

 

Η τελική 23άδα της Κολομβίας:

Τερματοφύλακες: Νταβίντ Οσπίνα (Νις), Φαρίντ Μονδραγόν (Ντεπορτίβο Κάλι), Καμίλο Βάργκας (Σάντα Φε)

Αμυντικοί: Μάριο Γέπες (Αταλάντα), Κάρλος Βαλδές (Σαν Λορένσο), Κριστιάν Σαπάτα (Μίλαν), Άλβαρες Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ), Σαντιάγο Άριας (Αϊντχόφεν), Καμίλο Σούνιγα (Νάπολι), Πάμπλο Αρμέρο (Γουέστ Χαμ)

Μέσοι: Κάρλος Σάντσες (Έλτσε), Φρέντι Γκουαρίν (Ίντερ), Αμπέλ Αγκιλάρ (Τουλούζ), Άλντο Ραμίρες (Μορέλια), Χουάν Κιντέρο (Πόρτο), Χάμες Ροντρίγκες (Μονακό), Χουάν Κουαδράδο (Φιορεντίνα), Aλεσάντερ Μεχία (Νασιονάλ)

Επιθετικοί: Κάρλος Μπάκα (Σεβίλλη), Αντριάν Ράμος (Χέρτα), Βίκτορ Ιμπάρμπο (Κάλιαρι), Τεόφιλο Γκουτιέρες (Ρίβερ Πλέιτ), Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο).