Συγχαρητήρια από Γεροντόπουλο σε Εθνικό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Εβρίτης Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος σχετικά με την επιτυχία του ποδοσφαιρικού Εθνικού, ο οποίος επέστρεψε μετά από 24 χρόνια στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Θρακιώτης πολιτικός επισημάνει τη μεγάλη σημασία, που έχει για την αθλητισμό της περιοχή του Έβρου η συμμετοχή τόσο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όσο και του Έβρου Σουφλίου στη λεγόμενη Football League 2.

Πιο αναλυτικά:

“Μετά από αρκετά χρόνια αποχής της πόλης από τα κεντρικά ποδοσφαιρικά σαλόνια, έρχεται η σπουδαία επιτυχία του Μουσικογυμναστικού, με την άνοδο του στην Γ’Εθνική ποδοσφαίρου.

Το μεράκι των παραγόντων του και οι προσπάθειες των προπονητών και παικτών έφεραν το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα που μας κάνει περήφανους, ως Εβρίτες και Αλεξ/πολίτες.

Μαζί με τον Έβρο Σουφλίου, ο Εθνικός μπορούν να αποτελέσουν ένα δίδυμο αθλητικής ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, φίλαθλης ενασχόλησης χιλιάδων θεατών και ενεργούς αθλητικής διεξόδου μιας νέας γενιάς ποδοσφαιριστών, στα χνάρια τόσο μεγάλων Εβριτών παικτών.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους στο Εθνικό, με την υπόσχεση να βρεθούμε μαζί στις κερκίδες του Φ.Κοσμάς, από Σεπτέμβρη”.