Το ευχαριστώ του δευτεραθλητή Εθνικού στην εκδήλωση ανασκόπησης της χρονιάς

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου, όπου έγινε η ανασκόπηση της χρονιάς, προβλήθηκε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της σεζόν, καθώς επίσης και η βράβευση των χορηγών της ομάδας. Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και συνετέλεσαν στην εκπληκτική πορεία του Εθνικού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση των δευτεραθλητών της Volley League:

“Σε μία εκδήλωση γεμάτη ωραίες στιγμές, χαμόγελα και πολύ αισιοδοξία για το μέλλον έκλεισε και επίσημα για τον Εθνικό Volleyball Team η πιο επιτυχημένη χρονιά όλων των εποχών!

Ήταν όλοι εκεί, στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Έβρου και αγκάλιασαν γι ακόμα μία φορά την Ομάδα του Εθνικού!
Ο Δήμαρχος της πόλης Βαγγέλης Λαμπάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γωγώ Νικολάου, ο νεοεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Στρατηγός της 12ης Μεραρχίας, Δημοσιογράφοι, το Δ.Σ του Εθνικού, το προπονητικό team, παίχτες, χορηγοί, υποστηρικτές, έδωσαν όλοι τα χέρια για την συνέχεια αυτής της όμορφης προσπάθειας, προκειμένου να επιτευχθεί ακόμα μία αξιόλογη χρονιά!
Η βραδιά ξεκίνησε με την Αθλητική ανασκόπηση από τον Πρόεδρο του Τ.Α.Α Γιάννη Τζίμα, στη συνέχεια έγινε η επίσημη προβολή του βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς (Δείτε ΕΔΩ), συνεχίστηκε με ομιλίες από τον Δήμαρχο και τους Αντιπεριφερειάρχες και η βραδιά έκλεισε με τη βράβευση των χορηγών της ομάδας!
Ήταν όμορφα, ήταν ελπιδοφόρα και αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια!
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την πολύτιμη συνεισφορά σας, με την οποία πορευτήκαμε όλη τη χρονιά και καταφέραμε να πρωταγωνιστήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη!”