Δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή της Ξανθης στο μπαράζ Νίκου Παντέλη

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης
–  Το σφύριγμα της λήξης στα Χανιά βρήκε τους γηπεδούχους με δάκρυα στα μάτια, αφού χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία να διατηρηθεί ζωντανό το όνειρο της ανόδου. Μετά τον “τελικό” που έγινε στο γήπεδο των Περιβολίων στα Χανιά οι προπονητες των δυο ομάδων Νίκος Παντέλης για τον Ολυμπιακό και Μουράτ Σεροπιάν που αποχωρεί για τα Χανιά δήλωσαν για τον μεγάλο αγώνα, αλλά και για το μάτς που θα δώσει την άλλη βδομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου με την Ξάνθη.
 
Οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς διακυβεύονταν την Κυριακή στα Χανιά, όπου η τοπική ομάδα υποδεχόταν τον Ολυμπιακό Βόλου και ήθελε μόνο νίκη για να πάρει την τρίτη θέση στα πλέι οφ, η οποία οδηγούσε σε μπαράζ. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς το τέρμα με αποτέλεσμα να σβήσει το όνειρο.
 
Επόμενο ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο ο Μουράντ Σεροπιάν όσο και οι παίκτες του να είναι περίλυποι. Ο Αρμένιος προπονητής, μάλιστα, ξεκαθάρισε πως αποχωρεί από τα Χανιά μετά από δύο χρόνια.
 
Ο Μουράτ Σεροπιάν αφού χαρακτήρισε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό Βόλου, δήλωσε ότι ο κύκλος του στον ΑΟ Χανίων έκλεισε.

«Κάναμε μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και δώσαμε ότι είχαμε μέσα μας για να πετύχουμε τον στόχο μας να πάμε στο μπαράζ. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, γιατί είχαμε απέναντι μας έναν έμπειρο αντίπαλο, που ήταν καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος η καλύτερη ομάδα. Χάθηκαν ευκαιρίες, τα παιδιά το ήθελαν πάρα πολύ, αλλά δεν το καταφέρανε. Νομίζω ότι κλείνει ένας κύκλος στα Χανιά για μένα. Αυτά τα δύο χρόνια έδωσα πάρα πολλά στην ομάδα και νομίζω ότι είναι παρακαταθήκη για να μπορέσει να κάνει κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά που ανέβασαν πέρυσι την ομάδα και μας έδωσαν την ευκαιρία φέτος να ζήσουμε αυτή την πορεία. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, όλο τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα και εύχομαι ο επόμενος να πετύχει περισσότερα πράγματα, απ’ όσα πέτυχα εγώ».

 
Από την αλλη ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας, που ισοδυναμεί με πρόκριση στα μπαράζ μέσω της τρίτης θέσης δήλωσε ο Νίκος Παντέλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στα Χανιά.

«Υπήρξαν ευκαιρίες και αν έμπαινε κάποιο γκολ σίγουρα η εξέλιξη θα μπορούσε να ήταν διαφορετική. Εμάς η κακοδαιμονία συνεχίστηκε και σήμερα με την έννοια ότι έχουμε πολλές απώλειες, αλλά για μένα είναι ότι επιτεύχθηκε αυτός ο δεύτερος στόχος να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο της στο μπαράζ με την Ξάνθη. Εμείς παίξαμε αμυντικά σήμερα, αλλά μας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσουμε την άνοδο στη Super League. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα Χανιά. Ηταν η έκπληξη του πρωταθλήματος και θα μπορούσε να καταφέρει κάτι άλλο. Ο κ. Σεροπιάν και οι άνθρωποι του ΑΟ Χανίων είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Έχουμε μια εβδομάδα να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε, ευτυχώς έχουμε και κάποιες επιστροφές και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε σε αυτόν τον αγώνα με την Ξάνθη την άνοδο μας».