LIVE η μάχη της Κρήτης που βγάζει αντίπαλο της Ξάνθης στο μπαράζ

Μεταδίδει από την Κρήτη ο Λάζαρος Φιλιππίδης
 

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου και ιδίως την εξέλιξη στον αγώνα Χανιά – Ολυμπιακός Βόλου, που βγάζει τον αντίπαλο της Ξάνθης στο μπαράζ για μια θέση στην Super League.

Καλησπέρα. Στα Χανία όπου σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί από τον αγώνα του τοπικού ΑΟ με τον Ολυμπιακό Βόλου  η ομάδα που θα συναντήσει την Ξάνθη σε αγώνα μπαράζ την αλλη Κυριακή 8 Ιούνη κατά τα φαινόμενα στη Θεσσαλονίκη, εαν βέβαια κερδίσει σήμερα η Νίκη στο Βόλο τον αδιάφορο Ηρακλή. 

Ωρα 17:52  Η βαθμολογία πριν την τελευταία αγωνιστική

Κέρκυρα 28

Νίκη Βόλου 26

Ολυμπιακός Βόλου 24

Χανιά 21

Ηρακλής Ψαχνών 18

Ηρακλής 15

Αιγινιακός 13

Φωστήρας 9

Ωρα 17:54 Οι συνθέσεις των ομάδων είναι

ΑΟ Χανιά: Ρίζος, Παπατζίκος, Μανωλάς, Παγώνης, Χατζηησσαϊας, Γκούμας, Βασιλόγιαννης, Πάγκαλος, Πότσι, Μαραγκουδάκης, Βαλλιάνος

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Μελίσσης, Πινδώνης, Κατσιαρός, Ζέρης, Ρόκας, Νικολιάς, Κολημήτρας, Γκούρμα, Ιωάννου, Γιαλούσης.

Ωρα 18:00 Το παιχνίδι ξεκίνησε στα Χανιά. Παράλληλα θα σας ενημερώνουμε και για τα άλλα παιχνίδια.

Ωρα 18:11 Υπενθυμίζουμε τα Χανιά θέλουν την νίκη, ο Ολυμπιακός βολεύεται με δύο αποτελέσματα. Στα πρώτα δέκα λεπτά τα Χανιά έχουν την πρωτοβουλία αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει με αντεπιθέσεις ότι είναι επικίνδυνος

Ωρα 18:20 Κίτρινη κάρτα για τον  Μελίσση. Πολύ σκληρό παιχνίδι μέχρι στιγμής και από τις δύο ομάδες.

Ωρα 18:26 Μεγάλη ευκαιρία για τα Χανιά, ο Πινδώνης και σώζει το γκολ πάνω στην γραμμή και κρατάει το μηδεν στην εστία του Γκίτκου 

Ωρα 18:34 Καλή ευκαιρία για τα Χανιά με κεφαλιά του Χατζηησαϊα η μπάλα περνάει έξω από το δοκάρι του Γκίτκου. Στο Βόλο ημίχρονο Νίκη Βόλου – Ηρακλης 2-0 με γκολ των Τζιώρα, Ανιέτε από το πρώτο δεκάλεπτο. Η Νίκη με το ενάμιση πόδι στην Super League.

Ωρα 18:47 Μετά από δύο λεπτά καθυστερήσεων ημίχρονο στα Χανία  ΑΟ Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου 0-0. Αν μείνει ισόπαλο το αποτέλεσμα αντίπαλος της Ξάνθης στα μπαράζ ο Ολυμπιακός Βόλος.

Ωρα 19:03  Έναρξη της επανάληψης χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες

Ωρα 19:13 Αργός ο ρυθμός στο ξεκίνημα της επανάληψης κάτι που σίγουρα συμφέρει τους Βολιώτες

Ωρα 19:19 Γκολ για τη Νίκη Βόλου, 3-0 στο 57′ με τον Ανιέτε.

Ωρα 19:20  Στο 62΄ ο Γκούρμα προσπάθησε με κεφαλιά να πασάρει προς τον Ιωάννου με τον Ρίζο να μπλοκάρει με άνεση

Ωρα 19:23  Στο 64′ ο Κονσταντίνοφ βγαίνει απέναντι από τον Γκίτκο αστοχεί και στην συνέχεια τραυματίζει και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου. Η Νίκη Βόλου κάνει το 4-0 πάλι με τον Ανιέτε που κάνει χατ τρικ και από τώρα σχεδιάζει την ομάδα για την Σούπερ Λίγκα!

Ωρα 19:34 Στο 76′ κόρνερ του Κονσταντίνοφ που πήρε τη θέση του Βαλλιάνου και ο Χατζηησαΐας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ

Ωρα 19:36 Στο 78′ τεράστια ευκαιρία για τα Χανιά με τον Παπατζίκο από το ύψος της μικρής περιοχής να κάνει το σουτ ανενόχλητος και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ

Ωρα 19:39 Στο 73′ ο Ανιέτε αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο της Νίκης για το χατ τρικ. Στη θέση του ο Παπαδόπουλος για τη Νίκη Βόλου.

Ωρα19:44 Πέντε λεπτά ακόμα και η αγωνία είναι μεγάλη στα Περιβόλια

Ωρα 19:48 Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων
 
Ωρα 19:50 Νέος παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου στο χορτάρι με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται
 
Ωρα 19:51 Τέλος αγώνα στον Ταύρο. Φωστήρας και Ηρακλής Ψαχνών έμειναν στο 0-0.
 
Ωρα 19:52 Τέλος και στο Αιγίνιο. Ο Αιγινιακός κέρδισε 1-0 την Κέρκυρα, με τους Φαίακες να επιστρέφουν στη Σούπερ Λίγκα ως δεύτεροι.
 
Ωρα 19:54 Φινάλε και στο Πανθεσσαλικό, με τη Νίκη Βόλου να επικρατεί 4-0 του Ηρακλή, να κατακτά την πρώτη θέση στη Football League και να επιστρέφει πανηγυρικά στη Σούπερ Λίγκα μετά από 48 χρόνια.
 
Ωρα 19:56 Τέλος του αγώνα με τα Χανιά και τον Ολυμπιακό Βόλου να μένουν στο μηδέν και τους Βολιώτες να παίρνουν το εισιτήριο για το μπαράζ με την Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή, μάλλον στη Θεσσαλονίκη.
 
Αντίπαλος λοιπόν της Ξάνθης στις 8 Ιουνίου, μετά από σχεδόν 2 μήνες αναμονής ο ισχυρός Ολυμπιακός Βόλου. Στην Super League η Νίκη Βόλου μετά από σχεδόν 50 χρόνια (48 για την ακρίβεια) και η Κασσιόπη – Κέρκυρα που επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία όμως με νέα πολλά διοικητικά προβλήματα αμέσως μετά την πτώση της από Super League.  Σε λίγο περισσότερο ρεπορτάζ για τη μάχη της Κρήτης, αλλά και τον αντίπαλο της Ξάνθης τον Ολυμπιακό Βόλου..