Μεταγραφή ρεκόρ ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον Δημήτρη Τζούριτς!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Στο κορεατικό πρωτάθλημα και στο Suwon θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν όπως όλα δείχνουν ο Εβρίτης άσος Δημήτρης Τζούριτς. Μια μεταγραφή που κάνει ήδη το γύρο του κόσμου από διεθνή ΜΜΕ.

Ο ορεστιαδίτης (όπως ο ίδιος θέλει να δηλώνει) διαγώνιος, διεθνής και βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας, έχει συμφωνήσει με την ομάδα Suwon KEPCO Vixtorm από την Κορέα.

Εφόσον ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής, η ασιατική χώρα θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό στην καριέρα του Τζούριτς εκτός Ελλάδας, μετά τις Ιταλία και Τουρκία.

Μάλιστα πρόκειται για μεταγραφή-ρεκόρ στο οικονομικό κομμάτι, αφού αναμένεται να φτάσει ακόμη και στο ένα εκατομμύριο ευρώ!!! Μια μεταγραφή που κάνει ήδη το γύρο του κόσμουΧαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του World of Volley. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή αθλητή της Θράκης σε οποιοδήποτε άθλημα.

Αξίζει να επισημανθεί πως στην ασιατική χώρα παίζει και ένας παλιός γνώριμος, που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ.