Αλλαγές στα εισιτήρια διαρκείας του Εθνικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης γνωστοποίησε πως ξεκινάει από σήμερα 20/5 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την περσινή σεζόν με πιο σημαντική το γεγονός πως καταργούνται πλέον οι μπλε κάρτες διαρκείας. Πλέον οι φίλαθλοι της μεγάλης κερκίδας θα πρέπει να πληρώνουν το κόστος του εισιτηρίου σε κάθε αγώνα της Εβρίτικης ομάδας, εκτός και αν αγοράσουν την “χρυσή” κάρτα και εξασφαλίσουν διαρκή είσοδο σε όλα τα ματς. 

Όσον αφορά τις Gold κάρτες διαρκείας, θα έχουν προτεραιότητα οι παλαιοί κάτοχοι μέχρι τις 30/6, ενώ άλλη σημαντική διαφοροποίηση είναι ότι στον Εθνικό φαίνεται ότι κατάλαβαν από τα λάθη τους και όπως αναφέρουν, οι εν λόγω κάρτες θα ισχύουν για όλα τα παιχνίδια του Εθνικού σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ και Ευρώπη. Με άλλα λόγια δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως συνέβη πέρυσι με τα πλέι οφ του πρωταθλήματος ή τους δυο αγώνες του Κυπέλλου με Άρη και Θεσσαλονίκη.

Βέβαια η είδηση που βγάζει αυτή η ανακοίνωση είναι η βεβαιότητα που αισθάνονται στον Εθνικό ότι θα παίξουν Ευρώπη, αν και αποφεύγουν την αναφορά Τσάμπιονς Λιγκ καθώς όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS δεν δηλώθηκε συμμετοχή, ενώ αίσθηση προκαλεί ακόμα η αναφορά για Λιγκ Καπ, που σημαίνει με δεδομένο τον τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης ότι ο Εθνικός θα διεκδικήσει την φιλοξενία ενός από τους προκριματικούς ομίλους, με βάσιμες πιθανότητες να συμβεί αυτό δεδομένης πλέον και της συμμετοχής της Ορεστιάδας.

Αίσθηση πάντως προκαλεί ότι το ΤΑΑ Εθνικός ακόμα δεν έχει επισήμως ανακοινώσει τους λόγους περί μη συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και γενικά την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εξέδωσε δελτίο Τύπου για τα διαρκείας. Στο τέλος αυτού ζητά την στήριξη του κόσμου για να πετύχει ο Εθνικός ακόμα περισσότερα, οριοθετώντας και τον στόχο που είναι προφανώς ένα βήμα παραπάνω από την φετινή εκπληκτική πορεία και μεταφράζεται προφανώς σε έναν τίτλο. Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΤΑΑ Εθνικός:

“Το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει ότι για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα ισχύσουν μόνο οι νέες κάρτες διαρκείας (Gold), η διάθεση των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Θα προτιμηθούν κατά σειρά προτεραιότητας οι παλιοί κάτοχοι των καρτών διαρκείας, οι οποίοι παρακαλούνται, εφόσον το επιθυμούν, να ανανεώσουν τις κάρτες τους έως 30/6 ή να εκφράσουν την επιθυμία τους.

Στην τιμή των καρτών διαρκείας περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες του ελληνικού Πρωταθλήματος, όλοι οι Ευρωπαϊκοί αγώνες και όλοι οι αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας και το League Cup.

Σημειώνεται ότι φέτος ΔΕΝ θα διατεθούν στους φιλάθλους οι μπλέ κάρτες διαρκείας και απλά οι φίλαθλοι σε κάθε αγώνα θα πληρώνουν το αντίτιμο του εισιτηρίου για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας μας.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ  Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ”