Προβλέψτε τον τελικό και κερδίστε συμπληρωμένα άλμπουμ της Panini!!!

Εβδομάδα τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ αυτή που διανύουμε και το ThrakiSportS σας βάζει στο κλίμα της μεγάλης γιορτής και σε συνεργασία με την εταιρεία “Πήγασος” σας δωρίζει τρία άλμπουμ της Panini για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με όλα τα αυτοκόλλητα για να το συμπληρώσετε. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία “Πήγασος” έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την εισαγωγή και διάθεση των προϊόντων της Panini στην Ελλάδα.
Για να κερδίσετε ένα από τα τρία άλμπουμ που σας προσφέρουμε, πρέπει να κάνετε τα εξής απλά πράγματα.

1ον) Να μπείτε στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook και να κάνετε like στην σελίδα μας. Αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχετε σε αυτόν τον διαγωνισμό, όπως και σε όλους όσους διεξάγει το ThrakiSportS. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό, είναι να κλικάρετε πάνω δεξιά στην σελίδα που είστε τώρα στην ένδειξη Facebook και να πατήσετε like. Εννοείται ότι όσοι το έχετε κάνει ήδη, ξεπερνάτε αυτό το στάδιο και πηγαίνετε αμέσως στο επόμενο…  
2ον) Να μας στείλετε μήνυμα στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook όπου αφού αναγράψετε τον τίτλο “Για τον διαγωνισμό της Panini”, θα μας αναφέρετε τα στοιχεία σας (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, κινητό τηλέφωνο) και μια πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του τελικού Ατλέτικο – Ρεάλ. Ο διαγωνισμός τρέχει μέχρι και την έναρξη του μεγάλου αγώνα (δηλαδή λήξη διαγωνισμού έχουμε το Σάββατο 24/5 και ώρα 21:45). Μέχρι τότε μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή.

Ωστόσο, όσο πιο νωρίς δηλώνετε μέρος στον διαγωνισμό, τόσο πιο καλά. Και αυτό, γιατί αν υπάρχουν παραπάνω από τρεις νικητές που θα προβλέψουν σωστά το νικητή και το σκορ, τότε κερδίζουν εκείνοι που θα έχουν στείλει νωρίτερα την συμμετοχή και τις προβλέψεις τους. Αν υπάρχουν λιγότεροι από τρεις νικητές, τότε θα συμπληρωθεί ο αριθμός των τριών νικητών μεταξύ όσων δεν έχουν βρει μεν σωστά το σκορ αλλά έχουν πλησιάσει εγκύτερα με την πρόβλεψή τους στο τελικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, με το τέλος του αγώνα του Σαββάτου θα υπάρχουν τρεις νικητές στον διαγωνισμό αυτό που θα προστεθούν στους νικητές του διαγωνισμού που έτρεξε την περασμένη εβδομάδα για τρία άλμπουμ της Super League και δύο άλμπουμ του Μουντιάλ. Μόλις ολοκληρωθεί και ο διαγωνισμός του Τσάμπιονς Λιγκ, θα ανακοινωθούν τα ονόματα και των οκτώ συνολικά νικητών  για τον παρόντα και τον προηγούμενο διαγωνισμό (τρεις για Τσάμπιονς Λιγκ, τρεις για Super League και δύο για Μουντιάλ), ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει άλλος.

Αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε τους διαγωνισμούς του ThrakiSportS. Η τρέλα με τα αυτοκόλλητα της Panini είναι διαχρονική και αγαπημένη συνήθεια. Τα φακελάκια με τα μαγικά χαρτάκια υπάρχουν σε όλα τα περίπτερα και περιμένουν εσάς να τα αγοράσετε και να συμπληρώσετε τα άλμπουμ. Η Panini βεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν σπάνια νούμερα και αυτοκόλλητα και οι συλλογές συμπληρώνονται πάντα. Αν σας λείπουν μέχρι 50 αυτοκόλλητα μπορείτε να τα παραγγείλετε ώστε να σας αποσταλούν ταχυδρομικά. Οδηγίες για την συμπλήρωση θα βρείτε μέσα σε κάθε album ή τηλεφωνώντας στην εταιρεία ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. στο 210 24 69 056.

Το πιο σημαντικό; Φέτος, για πρώτη φορά σε συλλογή Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, οι συλλέκτες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία και μέσω ίντερντετ μέσω του Panini online sticker album! Ανεβάζοντας τους μοναδικούς κωδικούς που υπάρχουν στο πίσω μέρος κάποιων μοναδικών αυτοκόλλητων, η εικονική συλλογή θα εμφανιστεί στις οθόνες!

Ο χρόνος περνάει, αλλά ο… πυρετός της συλλογής Panini παραμένει και περιλαμβάνει τις νέες και τις παλιές γενιές.    

Το ThrakiSportS, πάντα σε συνεργασία με την Panini, σας ευχαριστεί για την μεγάλη σας εμπιστοσύνη και αγάπη και σας την ανταποδίδει με μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες όλων των φιλάθλων. Και σας υπόσχεται ότι αυτά είναι μόνο η αρχή…