Η υπόκλιση του Ντέμη στην Πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ο Ντέμης Νικολαΐδης φόρεσε την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης τη σεζόν 2003/04 πριν σταματήσει το ποδόσφαιρο για χάρη της σωτηρίας της ΑΕΚ.

Ο Εβρίτης άσος δέθηκε πολύ με την ομάδα της Μαδρίτης, όταν αγωνίστηκε πριν δέκα χρόνια εκεί, έχοντας 22 συμμετοχές και 6 γκολ στο ενεργητικό του, και φυσικά δε θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ισπανίας από τους “Ροχιμπλάνκος”, έπειτα από το 1-1 στο “Καμπ Νου” απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Έτσι, ο Ντέμης “ανέβασε” στο προφίλ του στο Facebook, μετά τη λήξη του αγώνα στην Βαρκελώνη, την φωτογραφία της ενδεκάδας της Ατλέτικο ως δείγμα… υπόκλισης στους Πρωταθλητές.

Ο… τελικός του πρωταθλήματος, όπως αποδείχθηκε ο αγώνας στο Καμπ Νου, τα είχε όλα (εκτός από αποβολές): φοβερά γκολ, δοκάρια, κακώς ακυρωθέν γκολ (του Μέσι) και τραυματισμούς που καθιστούν αμφίβολη την συμμετοχή των Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, παρά τις διαμαρτυρίες για την διαιτησίας, όλοι συμφώνησαν πως το πρωτάθλημα το πήρε δίκαια η Ατλέτικο και είναι εντυπωσιακό πως η ομάδα της καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα με το τέλος του ματς και τον Σιμεόνε με τους παίκτες του να ανταποδίδουν το χειροκρότημα.

Αυτά που δυστυχώς δεν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα…