Ο Κιόσης από τον Ολυμπιακό η πρώτη μεταγραφή του Εθνικού!!!

Ανταπόκριση από Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ο Χρήστος Κιόσης αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και να είναι η πρώτη μεταγραφή του Εθνικού παίρνοντας τη θέση του βασικού κεντρικού μπλοκέρ μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Γιώργου Παπάζογλου.

Ο 32χρονος κεντρικός, ο οποίος πήρε νταμπλ φέτος με τον Ολυμπιακό, φαίνεται ότι φεύγει από τους πρωταθλητές μετά την ανανέωση του Γιούρισιτς και την απόκτηση του Πελεκούδα, δύο περιπτώσεων που επίσης είχαν φημολογηθεί για τον Εθνικό. Έτσι ο Κιόσης θα πάρει θέση βασικού κεντρικού μπλοκέρ, δεδομένου ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από τον Εθνικό θα αποχωρήσει μετά τους Σιδηρόπουλο, Ράιτς και Μιγιαήλοβιτς και ο Δημήτρης Γραμματικάκης με πιθανή κατεύθυνση την Ορεστιάδα,

Ο  Θεσσαλιονικιος κεντρικός, φόρεσε τη φανέλα του Αρη την τετραετία 2009-2013, ξεκίνησε πέρυσι στην Λαμία και έγινε ανταλλαγή στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της ανταλλαγής κεντρικών μεταξύ των “ερυθρόλευκων” με τη Λαμία, η οποία ενισχύθηκε με τον Τζορτζ Παπαδόπουλο.  Ο Σάκης Μουστακίδης εξετάζει έναν Μαυροβούνιο και ένα Σέρβο για τις κρίσιμες θέσεις του πασαδόρου και των ακρίων, ώστε να καλύψει τα κενά των Σιδηρόπουλου, Ράιτς, Μιγαήλοβιτς. Στα υπόψιν για την αντικατάσταση του Σιδηρόπουλου φημολογείται και ο Τερζής της Σύρου.