Απαγόρευσαν στον Σαρακατσάνο να κάνει προπονήσεις με Πάνθραξ!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Πλήθος οι ευχές που δέχτηκε την Πέμπτη ο (πρώην πια) αρχηγός του Πανθρακικού Αχιλλέας Σαρακατσάνος, για την ονομαστική του εορτή. Η 15η Μαΐου είναι η ημέρα που ο ίδιος γιορτάζει και δέχτηκε πολλές ευχές από φίλους και γνωστούς από την Κομοτηνή, στους οποίους όμως δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι αν και τυπικά δεν έχει λήξει το συμβόλαιό του, του έχει απαγορευθεί να συμμετέχει στις προπονήσεις του Πανθρακικού!

Το κεφάλαιο Πανθρακικός για εμένα έχει κλείσει ουσιαστικά από τότε που ενημερώθηκα ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιό μου αλλά και από τη στιγμή που μου απαγορεύθηκε να προπονούμαι μαζί με την ομάδα, με υποχρεωτική άδεια. Όταν περνάς ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια πόλη που σε αγκάλιασαν όλοι αλλά και σε μια ομάδα όπου είχες μόνο επιτυχίες σε τρία χρόνια, πράγμα σπάνιο, σίγουρα τα συναισθήματα είναι περίεργα, αλλά αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Κρατάω όλες τις θετικές αναμνήσεις αυτής της περιόδου, τους ανθρώπους που γνώρισα, τις στιγμές που έζησα και προχωράω παρακάτω”, σχολίασε στο ξεκίνημα μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα “Παρατηρητής της Θράκης” ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος.

Ωστόσο η πικρία του για αυτά που ο ίδιος αποκαλύπτει είναι εμφανής, για αυτό και στο κλείσιμο της συνέντευξης, όταν ο Χάρης Παρασκευόπουλος του δίνει τον τελευταίο λόγο ώστε να κλείσει η συνέντευξη με ό,τι θέλει αυτός, ο Σαρακατσάνος απαντά: “Επειδή είμαι ειλικρινής σαν άνθρωπος, δεν μπορώ να μη σταθώ σε κάτι αρνητικό. Φυσικά, κάθε απόφαση είναι σεβαστή και αλίμονο αν υπάρχει πικρία για το ότι φεύγω, κάτι που ίσως θα μπορούσε να γίνει και πέρυσι. Στεναχωριέμαι απλά για τους φίλους που χάνω, ωστόσο δεν περίμενα ότι θα μου απαγορευθεί να κάνω προπονήσεις στο τέλος”.

Οι πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι ο Σαρακατσάνος συζητά με τρεις ομάδες, από τις οποίες πιο κοντά στην απόκτησή του φέρεται να είναι ο Λεβαδειακός. Ωστόσο, όπου κι αν πάει, ο Σάρα διευκρινίζει: “Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους που γνώρισα αλλά και τον κόσμο για την αγάπη που έδειξε στο πρόσωπο και είναι σημαντικό γιατί την αγάπη αυτή και την εκτίμηση την εισέπραξε και η οικογένειά μου. Ο Πανθρακικός θα είναι πάντα στην καρδιά μου, δέθηκα πολύ με την ομάδα και την πόλη, θα συνεχίσω να παρακολουθώ την πορεία της και εύχομαι ο Πανθρακικός να πετυχαίνει πάντα τους στόχους του και να καταφέρει να καθιερωθεί στη Σούπερ Λιγκ αλλά και, γιατί όχι, να μπορέσει να διεκδικήσει και υψηλότερους στόχους.