LIVE από την Χρυσούπολη: Κεραυνός Πέρνης – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (2-1 τελικό)

Μεταδίδει από το Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης ο Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στον Κεραυνό Πέρνης και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου για την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στην Χρυσούπολη και μεταδίδει…

 

Καλησπέρα. Πρεμιέρα των μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, πρωταθλήτής Ροδόπης, αντιμετωπίζει σε αυτήν την πρεμιέρα εκτός έδρας την Πέρνη, πρωταθλήτρια της Καβάλας, μια ομάδα που βρίσκεται στην περιφέρεια του Δήμου Νέστου, δίπλα από την Χρυσούπολη. Για αυτό και το παιχνίδι διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο της Χρυσούπολης, που δηλώθηκε ως έδρα.

Ώρα 16:35 Περνάμε στις ενδεκάδες των δύο ομάδων

Κεραυνός Πέρνης (Μαλαματάς): Χατζηγεωργίου, Σαμανίδης, Μπουλγουράς, Σιαματάς, Γεωργιάδης, Καζάρας, Μοσχοφίδης, Σουκρή Ογλού, Σαββίδης, Θωμαΐδης, Βασιλειάδης

Μ.Α. Ιάσμου (Δίγκας): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Βαλσαμής Γιαπρακτσής, Γιαννόπουλος, Προδρομίτης, Ξενάκης, Αρχοντής, Χατζητουλούσης, Αμέτ Ερκάν, Κακουλίδης, Μορφακίδης

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Λυμπούδης και βοηθοί του οι Κατσικογιάννης και Παπαδόπουλος Π., όλοι τους από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας.

Ώρα 16:40 Βροχερός ο καιρός εδώ και περίπου 45 λεπτά στη Χρυσούπολη, αναμένεται να δυσκολέψει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Ώρα 16:45 Με κόκκινες εμφανίσεις θα αγωνιστεί η γηπεδούχος ομάδα, ενώ ο Ίασμος θα παίξει με μπλε-άσπρη εμφάνιση. Στην γηπεδούχο ομάδα αγωνίζονται και δύο παλιοί παίκτες του Πανθρακικού, οι Μουρατίδης και Βασιλειάδης.

Ώρα 16:50 Ο Κεραυνός Πέρνης διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Βασιλειάδης με 22 τέρματα. Αντίθετα ο αγώνας αποτελεί deja vu για τον Ίασμο, καθώς αγωνίζεται στο γήπεδο όπου πέρσι την τελευταία αγωνιστική της ίδιας φάσης έχασε την άνοδο από τον Νέστο Χρυσούπολης, αφού ηττήθηκε με 2-1. Πρώτος σκόρερ φέτος για την ομάδα του Ιάσμου είναι ο Αμέτ Ερκάν με 45 γκολ.

Ώρα 16:56 Οι δύο ομάδες κάνουν την επίσημη εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο. Περίπου 200 φίλαθλοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο γήπεδο της Χρυσούπολης

 

1′ Έναρξη του αγώνα

7′ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ο Μοσχοφίδης θα επιχειρήσει μακρινό σουτ, η μπάλα θα σκάσει στο βρεγμένο τερέν (εδώ και 2-3 λεπτά η βροχή σταμάτησε) και θα φύγει δίπλα από το δοκάρι του Μπαϊράμ Ισμαήλ.

12′ Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους. Τη θέση του Σιαματά που τραυματίστηκε πήρε ο Παπαδόπουλος

13′ Γκολ για τον Κεραυνό Πέρνης. Ο Μοσχοφίδης θα κάνει το σουτ, θα διώξει ο Βαλσαμής πάνω στη γραμμή και η μπάλα θα βγει κόρνερ. Στην εκτέλεση ο Βασιλειάδης θα βρεθεί μόνος στην περιοχή και με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κεραυνός Πέρνης – Μ.Α. Ιάσμου 1-0.

18′ Οι παίκτες του Ιάσμου θα ζητήσουν πέναλτι καθώς το σουτ που επιχείρησε ο Αρχοντής βρήκε σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης που ήταν κοντά στη φάση δείχνει παίζεται.

32′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Ίασμο που έχει ισορροπήσει το παιχνίδι τα τελευταία λεπτά. Ο Βαλσαμής θα εκτελέσει ένα φάουλ από μακρινή απόσταση, ο Χατζηγεωργίου θα διώξει με γροθιές, η μπάλα θα στρωθεί στον Ξενάκη το σουτ του οποίου θα φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

40′ Γκοοοοοοοοοολ ισοφαρίζει σε 1-1 ο Ίασμος. Μακρινό φάουλ του Ξενάκη, ο Χατζητουλούσης με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στο Γαμα και θα ισοφαρίσει. Κεραυνός Πέρνης – Μ.Α. Ιάσμου 1-1.

45′ Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις.

45+1′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Κεραυνός Πέρνης – Μ.Α. Ιάσμου 1-1.

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

55′ Μπαλιά του Κακουλίδη στον κενό χώρο, ο Μορφακίδης θα βρεθεί απέναντι από τον Χατζηγεωργίου ο οποίος με αυτοθυσία θα πέσει στα πόδια του επιθετικού του Ιάσμου και θα διώξει. Από την φάση αυτή έχει προκληθεί τρίλεπτη διακοπή, καθώς τραυματίστηκαν και οι δύο παίκτες.

58′ Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Κεραυνό Πέρνης. Ο τερματοφύλακας της ομάδας Χατζηγεωργίου δεν μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι μετά την σύγκρουση που είχε με τον Μορφακίδη και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια παίρνει ο Γαβριήλ.

70′ Κεφαλιά του Βασιλειάδη, ο Γιαννόπουλος θα διώξει πάνω στην γραμμή και θα κρατήσει το 1-1.

73′ Μπαλιά του Μορφακίδη στον κενό χώρο, ο Χατζητουλούσης θα σουτάρει, όμως ο Γαβριήλ θα διώξει με τα πόδια.

76′ Τελευταία αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Μουρατίδης θα πάρει την θέση του Θωμαΐδη.

80‘ Με δέκα παίκτες θα μείνει ο Ίασμος, καθώς ο Προδρομίτης θα αντικρίσει την απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα από πίσω.

81′ Ο Μουρατίδης θα σουτάρει μέσα από την περιοχή, αποκρούει ενστικτωδώς ο Μπαϊράμ.

83′ Γκολ για τον Κεραυνό Πέρνης. Ο Σαββίδης με γυριστό σουτ θα στείλει την μπάλα στο δεξί Γ της εστίας του Ιάσμου. Κεραυνός Πέρνης – Μ.Α. Ιάσμου 2-1.

88′ Πρώτη αλλαγή για τον Ίασμο. Στη θέση του Γιαπρακτσή μπαίνει ο Λιάρος.

90′ Εφτά θα είναι τα λεπτά των καθυστεήσεων.

90’+7′ Τέλος του αγώνα. Με το αριστερό ξεκινάει τις υποχρεώσεις του ο Μ.Α. Ιάσμου την φετινή του προσπάθεια να ανέβει στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Τελικό αποτέλεσμα: Κεραυνός Πέρνης – Μ.Α. Ιάσμου 2-1.

Επόμενο παιχνίδι για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου την Τετάρτη 14 Μαΐου στην έδρα του με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 17:00. Η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με το παιχνίδι ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Άρη Αβάτου, αναμέτρηση που μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά απο το ThrakiSportS.