Μπαράζ για Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Κεραυνός Πέρνης – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Αποστολή στην Χρυσούπολη: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με το αριστερό ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου την προσπάθεια στα μπαράζ για άνοδο στην Γ’ Εθνική, αφού ηττήθηκε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Χρυσούπολης από τον Κεραυνό Πέρνης με 2-1.

Η ομάδα της Κομοτηνής ουσιαστικά φάνηκε μόνο στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, αλλά διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για ένα πέναλτι που δεν της έδωσε ο διαιτητής στο 18′,  όταν σουτ του Αρχοντή βρήκε σε χέρι.

Ήδη σε εκείνο το σημείο ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν πίσω στο σκορ, από το 13′ από γκολ που δέχθηκε με κεφαλιά του Βασιλειάδη (παίκτη που έπαιξε παλαιά στον Πανθρακικό) από κόρνερ που εκτέλεσε ο Θωμάϊδης.

Η ομάδα του Γιώργου Δίγκα κατάφερε και ισοφάρισε σε 1-1 πριν ωγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 40΄ με φάουλ που εκτέλεσε ο Ξενάκης και κεφαλιά του Χατζητουλούση.

Όλα έδειχναν ότι ο «Μέγας» θα έφυγε με ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά ατύχησε όταν στο 80΄ αποβλήθηκε ο Προδρομίτης για ανατροπή από πίσω του Βασιλειάδη που έβγαινε μόνος. Έτσι έμεινε με 10 παίκτες. Μετά από τρία λεπτά δέχθηκε το δεύτερο γκολ (83΄) με σουτ του Σαββίδη στο γάμα της εστίας, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πέρνη είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές, λόγω τραυματισμού,  μια στο 13ο λεπτό όταν βγήκε ο Σιαματάς και μια στο 58 όταν τραυματίστηκε ο Χατζηγεωργίου.

Διαιτητές: Λυμπούδης, Κατσικογιάννης, Παπαδόπουλος Π. (ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ: Χατζηγεωργίου (58΄ λ.τ. Γαβριήλ), Σαψανίδης, Μπουλγούρας, Σιαματάς (13΄ λ.τ. Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης, Καλέρας, Μοσχοφίδης, Σουκρήογλου, Σαββίδης, Θωμάϊδης (76΄ Μουρατίδης), Βασιλειάδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Γιώργος Δίγκας): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Βαλσαμής, Γιαπρακτσής (88΄Λιάρος), Γιαννόπουλος, Προδρομίτης, Ξενάκης, Αρχοντής, Χατζητουλούσης, Αμέτ Ερκάν, Καουλίδης, Μορφακίδης.