Τέλος από πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας μέσω… αγγελίας (;;;!!)

Ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Απίστευτο και όμως ελληνικό! Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, έχει βάλει αγγελία για πρόεδρο (Βρύζας) και εμπορικό διευθυντή (Σαββίδης Θρ.) μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας! Συγκεκριμένα, στο «www.sportsrecruitment.com» δημοσιεύεται αγγελία ομάδας (δεν αποκαλύπτει ποια είναι) του Γιουρόπα Λιγκ, που αναζητά ανθρώπους σε αυτά τα δύο πόστα. Αυτή επιβεβαιώθηκε πως είναι ο ΠΑΟΚ και η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας με την «Sportfive», αλλά και της γενικότερης προσπάθειάς της ομάδας να αναπτυχθεί ως σύλλογος.

Αν επιβεβαιωθεί από τον ΠΑΟΚ ότι έφτασε στο σημείο να βάζει αγγελία για να βρει πρόεδρο και εμπορικό διευθυντή τότε στην ΠΑΕ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Η εταιρία Sports Recruitment International άμεσος συνεργάτης της SportFive (εταιρία με την οποία συνεργάζεται ο Δικέφαλος) δημοσίευσε αγγελία σύμφωνα με την οποία αναζητά πρόεδρο και εμπορικό διευθυντή για ποδοσφαιρική ομάδα.

Η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται από την ΠΑΕ. Αυτό δείχνει πως η μέχρι τώρα προσπάθεια του Σαββίδη για την αναζήτηση νέου προέδρου στη θέση του Ζήση Βρύζα, αλλά και εμπορικού διευθυντή στη θέση του Θράσου Σαββίδη δεν έπιασαν τόπο. Πάντως η εταιρία που ανέβαζε την αγγελία υποστηρίζει πως η παραγγελία έγινε γα λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Η συλλογή… βιογραφικών θα γίνεται μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ στη συνέχεια θα αποφασίστουν ποιες θα είναι οι τελικές τους προτάσεις.

Η αγγελία αναφέρει τα εξής:
«Η Sports Recruitment International  συνεργάζεται με μία ομάδα του Europa League προκειμένου να προσδιορίσει δύο νέες προσλήψεις για την ανώτατη διοίκηση της ομάδας.  Ο σύλλογος έχει προχωρήσει σε νέες επενδύσεις και είναι πρόσφατα επικεφαλής ενός προγράμματος εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης στους αγωνιστικούς, εμπορικούς και διοικητικούς τομείς.
Ο σύλλογος έχει μια υπερήφανη κληρονομιά με μεγάλη ιστορία επιτυχιών, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και έχει φιλόδοξους στόχους τόσο στο εσωτερικό όσο και στην Ευρώπη για τις τρεις επόμενες αγωνιστικές σεζόν.
Ο πρόεδρος θα δίνει λόγο στον ιδιοκτήτη του συλλόγου και θα έχει εκτελεστική αρμοδιότητα ηγούμενος του συλλόγου σε ένα ξεκάθαρο πλέγμα ποδοσφαιρικών και εμπορικών στόχων. Αυτό εμπεριέχει βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό εξασφαλίζοντας ότι θα κοινοποιηθεί σε όλο το προσωπικό.
Αυτός είναι ένας ηγετικός ρόλος με πλήρη διοικητική ευθύνη καλύπτοντας το ποδόσφαιρο, τα οικονομικά, την νομική, την εμπορική δραστηριότητα, τις επιχειρήσεις και τις επικοινωνίες.
Ο εμπορικός διευθυντής θα δίνει λόγο στον πρόεδρο και θα διευθύνει όλες τις εμπορικές δραστηριότητες σε αγωνιστική δραστηριότητα και εκτός αυτής. Η εμπορική στρατηγική του συλλόγου θα αναπτύσσεται από τον εμπορικό διευθυντή και θα χτιστεί πάνω στο υπάρχον πλάνο επικεντρωμένο σε συνεργασίες με χορηγούς, φιλοξενία, το λιανικό εμπόριο και την μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη.
Αυτή η πρόσληψη θα διοικήσει μια ομάδα με επαγγελματίες και θα έχει ευθύνη να πετύχει τους εμπορικούς στόχους. Το εμπορικό τμήμα θα παρέχει μια παγκοσμίου κλάσης υπηρεσία τόσο σε εσωτερικά όσο και σε εξωτερικά μέρη συμβάλλοντας σημαντικά στις εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων φιλοδοξίες του συλλόγου».