ΕΠΣ Ξάνθης: Τίτλοι τέλους στην συνεργασία Δημητριάδη – Ερμή Μάνδρας

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Ερμή Μάνδρας έπειτα από δύο χρόνια ο Γιάννης Δημητριάδης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Τίτλοι τέλους σε μια απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία μπήκαν μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιάννη Δημητριάδη από τον πάγκο του Ερμή Μάνδρας. Ο Δημητριάδης που ανέλαβε την περασμένη αγωνιστική σαιζόν την ομάδα της Μάνδρας όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Β’ για να την οδηγήσει ως πρωταθλήτρια στην Α’, και την φετινή χρονιά έπειτα από μια εξαιρετική σαιζόν με την ομάδα να μην κινδυνεύει καθόλου για υποβιβασμό αλλά και πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου (αποκλείστηκε από το Κουτσό). Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του Ερμή αλλά και το που θα συνεχίσει ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Ερμή. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Δημητριάδη:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω, πάρα πολύ, την οικογένεια του Ερμή Μάνδρας για τα δύο αυτά όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί. Τον Πρόεδρο κ. Κώστα Βουλγαρίδη, τον κ. Δημήτρη Μαυρίδη, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης, που μου εμπιστεύτηκαν τις τύχες της ομάδας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες για την υπομονή και την επιμονή που έδειξαν και τους φιλάθλους που μας στήριξαν στα εύκολα αλλά και τα δύσκολα.Καλή συνέχεια στην ομάδα και πάντα επιτυχίες! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα”.