Η… πολιτική πασαρέλα στον τρίτο τελικό του Εθνικού με τον Ολυμπιακό

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Πόλος έλξης για τους υποψηφίους των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και των ευρωεκλογών έγινε ο τρίτος (και τελευταίος όπως αποδείχθηκε) τελικός της Volley League ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ολυμπιακό.

 

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης συνηθίζει εδώ και χρόνια να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ωστόσο αυτή τη φορά βρήκαν ευκαιρία να πάνε στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι που βάζουν υποψηφιότητα, έστω και ως απλοί σύμβουλοι, στον δήμο Αλεξανδρούπολης.

Όχι όμως μόνο αυτοί. Εκεί βρέθηκαν και υποψήφιοι των περιφερειακών εκλογών, ακόμα και οι δύο βασικοί κατά τα φαινόμενα διεκδικητές της καρέκλας του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης: ο Άρης Γιαννακίδης και ο Γιώργος Παυλίδης.

Στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης εντόπισε όμως ο φακός του ThrakiSportS και τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Φουντουλάκη, ο οποίος βρέθηκε στην Μαθητιάδα της Πρώτης Σερρών, περιόδευσε στην Κομοτηνή και τις εγκαταστάσεις των Συλλόγων “Περπατώ” και “Ηρόδικος” και με την ευκαιρία, πήγε και στον τελικό της Volley League όπου είδε ένα υψηλού επιπέδου θέαμα και την στέψη του πρωταθλητή…