Ατέλειωτο ταξίδι για τους «Ορεστιαδίτες», μικρή εκδρομή για τους «Αθηναίους»

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Όλοι στην Ορεστιάδα στρέφουν την προσοχή τους στα μπαράζ ανόδου στην Volleyleague. Ενδεικτικό του κλίματος είναι το γεγονός πως ο ΑΟΟ από το επίσημο site του ήδη ενημερώνει τους φιλάθλους του για το κόστος, όπως για άλλες χρηστικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με το δρομολόγια προς τη Λαμία, όπου θα πραγματοποιηθούν τα μπαράζ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΟ:

“Ένα μεγάλο, μεγάλο ταξίδι θα είναι για τους φίλους της Ορεστιάδας αν επιλέξουν να κατέβουν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Το κοστολόγιο υπολογίζεται σε 44 ευρώ πάνε και άλλα τόσα έλα για το τραίνο που θα μετακινηθούν οι οπαδοί! Τα ξενοδοχεία στη Λαμία μπορούν να κάνουν προσφορές μέχρι και στα 90 ευρώ τις τρεις μέρες.

Καφέδες, φαγητά και άλλα σε τιμές Ορεστιάδας! Ένα πρόχειρο σύνολο του ταξιδιού που μπορούμε να βγάλουμε είναι περί στα 300-350 ευρώ.

Οι φίλοι του Α.Ο.Ο βέβαια που κατοικούν στην Αθήνα μπορούν να φτάσουν στην Λαμία με μια μικρή εκδρομή της τάξεως των 211 χιλιομέτρων είτε με το τραίνο, είτε με το λεωφορείο καθώς επίσης και με το δικό τους προσωπικό όχημα”.