Ο απολογισμός της χρονιάς από τον προπονητή της Ασπίδας Δημήτρη Παναγιωτόπουλο

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Τον δικό του απολογισμό έκανε μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο προπονητής της Ασπίδας Ξάνθης Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, μην μπορώντας να κρύψει την πολύ μεγάλη χαρά για την επιτυχίας της Ασπίδας να ανέβει στην Β’ κατηγορία ευχαριστώντας τους πάντες! Αναλυτικά τα όσα έγραψε.:

«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Με το τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής μπάσκετ, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου. Ηταν χαρά και τιμή να γνωρίσω, να ανταλλάξω απόψεις και να έχω αντιπάλους, αξιόλογους προπονητές με ιστορία στο χώρο (Τσούρμας, Λεμονίδης, Πετρόπουλος, Κοντονάσιος, Δημητρίου, Μαγιάννης, Μπουσβάρος, Γρηγοριάδης, Αμπατζάς, Εφραιμίδης, Κανδύλης). Μέσα απ΄τον συναγωνισμό γίνεσαι καλύτερος και σοφότερος.
Για την ομάδα μου είμαι περήφανος όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και για το πόσο επαγγελματικά δούλεψαν 8 μήνες τώρα, πόσο αγαπημένοι ήταν και πως αντιμετώπισαν καταστάσεις ευχάριστες αλλά και δύσκολες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ο σεβασμός των νεότερων προς τους πιο έμπειρους αλλά και η στήριξη των δεύτερων προς τους πρώτους ήταν υποδειγματική.
Δημήτρη Τατάρη, Γιάννη Στεφανίδη, Απόστολε Κουτσογιάννη, Θόδωρε Σταμπουλή, Κωσταντίνε Δενδρινέ, Γιώργο Κωτάκη, Γιάννη Οικονόμου, Γιώργο Καλαματιανό, Βασίλη Λιβισιανέ, Ιάσωνα Πετς, Μιχάλη Κουμπάνη, Δημήτρη Καραμπέκη, Δούκα Γρούδο, Γιώργο Παλάκη, Αρη Σιώρα, σας ευχαριστώ για τις εκατοντάδες ώρες που με ανεχθήκατε.
Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω για τον γιατρό της ομάδας μας Ματθαίο Σαββίδη, που ήταν πάντα κοντά μας, όπως και τον φυσικουθεραπευτή Αχιλλέα Χατζόπουλο που μας έσωσε πολλές φορές.
Οι Ραφτόπουλος Πέτρος, Καλτσογιάννης Δήμος, Παπατσαρούχας Ρούλης και Αθανασιάδης Θόδωρος, από πλευράς διοίκησης, έτρεχαν για το καλύτερο.
Για το Νίκο Κερασίδη, τον φροντιστή μας, τι να πω. Η αγάπη και ο σεβασμός όλων στο πρόσωπό του τα λέει όλα.
Ο κόσμος όλη τη χρονιά ήταν δίπλα μας σαν έκτος παίκτης και χαίρομαι ιδιαίτερα που τους δώσαμε πολλές χαρές.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα ΜΜΕ – Xanthisports, Thrakisports, Thrakisport και ιδιαίτερα στο OlaXanthi και τον Χρήστο Παπαεμμανουήλ που πίστεψε σε μας, εκτίμησε και πρόβαλε τη δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο σε όλα τα επίπεδα.
Αφήνω για το τέλος τον “αδερφό” μου Κώστα Ιωαννίδη, που 10 χρόνια τώρα μαζί και με τον Νεδήμ Καρά Αχμέτ καθημερινά ζούμε και αναπνέουμε για τη δεύτερη οικογένειά μας την Ασπίδα Ξάνθης.
Κανείς αν δεν το έχει ζήσει δεν μπορεί να φανταστεί τι έχουμε κάνει γι αυτή την ομάδα. Αυτές οι τρεις συνεχόμενες άνοδοι μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε. Θα έρθουν και δύσκολες μέρες αλλά θα ξέρουμε ότι θα δίνουμε πάντα τις μάχες με ήθος, με πάθος και σεβασμό στον αντίπαλο και στο τέλος ας κερδίζει ο καλύτερος.
Το ταξίδι που ξεκίνησε το 2011-2012 συνεχίζεται. Ελπίζω και εύχομαι να σας έχω όλους και του χρόνου συνοδοιπόρους.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.»