Μουστακίδης: «Επιτυχημένοι, αλλά η διαφορά θα γίνει με τον τίτλο»

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

Με πίστη και αισιοδοξία για τους επερχόμενους τελικούς της Volleyleague κόντρα στον Ολυμπιακό προετοιμάζει την ομάδα του ο Σάκης Μουστακίδης, και σε αυτό στάθηκε και στις δηλώσεις του εν όψει του πρώτου τελικού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σήμερα 28/4 στις 20:00, στο γήπεδο του Ρέντη.
 
 
«Προετοιμαστήκαμε καλά. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι να γράψουμε ιστορία. Δεν υπάρχει άγχος και πίεση. Υπάρχει πίστη για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο εφετινό πρωτάθλημα. Η πορεία μας ήδη κρίνεται επιτυχημένη αλλά η διαφορά γίνεται πάντα με έναν τίτλο. Είπα στους παίκτες μου πως πρέπει να έχουν συγκέντρωση και πίστη στις δυνάμεις τους. Μας έκανε καλό που περάσαμε γρήγορα το εμπόδιο της Κηφισιάς διότι μπορέσαμε και προετοιμαστήκαμε σωστά. Ο Ολυμπιακός λέγεται πως έχει ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα αλλά έχει την εμπειρία από τέτοιους αγώνες, που δεν την έχει η ομάδα μου. Πρέπει να ισορροπήσουμε σε μία δύσκολη σειρά αγώνων και ξέρουμε πως για να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει να νικήσουμε εκτός έδρας. Είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στην αποστολή μας».
 
Επίσης ο προπονητής του Εθνικού κατέθεσε και μία πρόταση περί της (ορθής) χρήσης του βίντεο:
 
«Πιστεύω πως είναι πιο δίκαιο να μην χρεώνεται στην ομάδα η φάση που δεν την έχουν πιάσει οι τηλεοπτικές κάμερες και δεν υπάρχει τελική κρίση. Δεν βλέπω σωστό να χάνεται μία ευκαιρία της ομάδας όταν δεν ευθύνεται για την απώλεια της φάσης».