Η μοναξιά του πάγκου στο ντέρμπι κορυφής της ΕΠΣ Θράκης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Κανείς δεν θα περίμενε ότι η παραπάνω εικόνα θα αναφερόταν σε ομάδα που πρωταγωνίστησε φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. Η Ελπίδα Σαπών όχι απλά έκανε αισθητή την παρουσία της στην διοργάνωση  αλλά διεκδίκησε την πρωτιά από τον Μέγα Αλέξανδρο σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα.

Η εικόνα του προπονητή κ. Τουφάκη να ειναι εντελώς μόνος του στον πάγκο μόνο θλίψη μπορεί να δώσει σε κάποιον που αγαπά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αν αναλογιστούμε ότι ήταν σε παιχνίδι με τον Ίασμο,στο ντέρμπι του πρώτου με τον δεύτερο δηλαδή, τότε η συγκεκριμένη φωτογραφία του Rodopi Sports αποκτά ακόμα περισσότερη βαρύτητα.

Δεν γνωρίζουμε τι επικρατεί  αυτή τι στιγμή στον ιστορικό σύλλογο τον Σαπών και ποια ειναι τα προβλήματα, ωστόσο η συγκεκριμένη στιγμή θα άρμοζε περισσότερο σε ομάδα που εχει ηδη υποβιβασθεί παρά σε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό. “Σίγουρα η απουσία του ισχυρού άντρα απο τον σύλλογο λόγω υποχρεώσεων άφηνε τα πράγματα σε μετέωρο στάδιο”, επισημαίνει ο Γιώργος Σκουταρίδης στο Rodopi Sports και συμπληρώνει:.

“Αυτό έδινε τροφή για σχόλια για μεταγραφικά σενάρια ακόμα απο τον Δεκέμβριο, με αποτέλεσμα η θέση του τωρινού προπονητή να γίνεται πιο δύσκολη. Όσο αφορά στην φετινή παρουσία του κ. Τουφάκη , χαρακτηρίζεται ως πετυχημένη, μιας και μπόρεσε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που έκανε την διάφορα. Μπορεί να μην έπαιζε το φανταζι ποδόσφαιρο όμως τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Ομολογουμένως εαν δεν είχε και τόσους τραυματισμούς παικτών, η δουλειά του Μέγα θα γίνονταν ακομά πιο δύσκολη”.