Στην Αλεξανδρούπολη ο Ουζουνίδης! Είδε Εθνικό, αγωνιά για τον Εργοτέλη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ολόκληρη την περασμένη εβδομάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του Εργοτέλη έχει δώσει άδεια στους παίκτες του ως την Τετάρτη ώστε να περάσουν, όπως και αυτός, τις άγιες μέρες του Πάσχα μαζί με τις οικογένειές τους.

Με την ευκαιρία της παραμονής του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ο Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία να δει φίλους και γνωστούς, ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του την Μεγάλη Τρίτη και στον ημιτελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ ανάμεσα στον Εθνικό και την Κηφισιά.

Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του Μαρίνου Ουζουνίδη με την ομάδα της Κρήτης, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά την επιστροφή του από την Θράκη, οπότε και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και θα προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

«Ξεκουραζόμαστε μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα και μετά θα συνεχίσουμε προπονήσεις ως τις 16 Μαΐου που θα κλείσει η χρονιά, ενώ αν όλα πάνε καλά η προετοιμασία για το επόμενο πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 30 Ιουνίου. Σε ότι έχει να κάνει με εμένα απομένουν ακόμα κάποιες μικρολεπτομέρειες για την ανανέωση της συνεργασίας μας, κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει», δηλώνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Ωστόσο, το μυαλό όλων αυτή τη στιγμή στον Εργοτέλη βρίσκεται στην αδειοδότηση, καθώς σε πρώτο βαθμό καμία από τις ομάδες της Κρήτης δεν κατάφερε να την εξασφαλίσει. Οι διοικούντες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά σε αυτό το θέμα, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν σε σχεδιασμούς για τη νέα περίοδο. Και αυτό γιατί αν δεν εξασφαλίσει άδεια ο Εργοτέλης, θα υπάρξει περιορισμός στις μεταγραφές και ενδεχομένως να βρεθεί στον αέρα και η όποια συμφωνία με τον Ουζουνίδη, ο οποίος θα έχει δεμένα τα χέρια και δεν θα μπορεί να δει τις όποιες εισηγήσεις του να ικανοποιούνται…