Ένας ακόμα αθλητικογράφος της Θράκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ένας ακόμα γνωστός αθλητικογράφος της περιοχής μας αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στα κοινά, καθώς θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ο λόγος για τον Κώστα Τοτοκότση, δημοσιογράφο και παρουσιαστή ειδήσεων του R Channel, ο οποίος όμως ποτέ δεν εγκατέλειψε την αθλητική δημοσιογραφία, την οποία έχει υπηρετήσει σε ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο.

 

Ο Τοτοκότσης ανακοινώθηκε την Μεγάλη Τρίτη μαζί με άλλα 35 ονόματα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής με τον συνδυασμό της Έλενας Λαφτσή, της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή για τον Δήμο Κομοτηνής. Κοντά στους πολίτες αλλά και κοντά στις ομάδες, είτε λέγεται ποδόσφαιρο και Πανθρακικός είτε μπάσκετ και ΓΑΣ είτε βόλεϊ και ΑΕ Κομοτηνής, καλύπτει εδώ και χρόνια τα αθλητικά (και όχι μόνο) δρώμενα.

Στην φωτογραφία, όρθιος δεύτερος από δεξιά, ανάμεσα στον Ντίνο Μαυρομάτη και τον Βασίλη Στοάκη και έχοντας μπροστά του τον Γιώργο Μαυρίδη, από παλιότερη συναδελφική φωτογραφία στα μπουθ του ΔΑΚ Κομοτηνής. Από την οικογένεια του ThrakiSportS, ευχές για καλή επιτυχία στο νέο αυτό (πολιτικό) βήμα του Κώστα…