Εντυπωσίασαν οι θρακιώτες στο τουρνουά της Σίνδου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Εντυπωσίασαν οι θρακιώτες αθλητές στο πανελλήνιο τουρνουά της Σίνδου Θεσσαλονίκης, ενός από τα μεγαλύτερα που διεξάγονται στην χώρα στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

 

Στην κατηγορία παμπαίδων ο Γιάννης Παπαδόπουλος του Εθνικού ξεπέρασε τον ευατό του καταλαμβάνοντας την 13η θέση ανάμεσα σε 73 αθλητές απ΄όλη την Ελλάδα ο Σταματόπουλος του Φάρου ήταν 15ος και ο Τσίτσιος του Φάρου 20ος. 

Στην κατηγορία παγκορασίδων η Θεοδώρα Βασιλειάδου του Εθνικου Αλεξανδρούπολης ήταν 11η , η Πιστόλα του Φάρου 19η και η Χατζηκύρκα του Φαρου 21η ανάμεσα σε 29 αθλητριες.

Στην κατηγορία των παίδων ο Στέφανος Πιπιλικάκης του Εθνικού τερμάτισε 23ος , ο Χατζηκωσταντινίδης του Φάρου 28ος και ο Μπανταλίδης Αλέξανδρος του Εθνικου 53ος ανάμεσα σε 77 αθλητές. 

Στις κορασίδες η Ηρώ Κοζάρη και πάλι του Εθνικού κατέλαβε την 14η θέση, η Χαριτούδη της Φιλίας Ορεστιάδας ήταν 16η και η Καμπορούδη του Φάρου 21η ανάμεσα σε 28 αθλήτριες.

Οι κληρώσεις ανέδειξαν και αρκετά Θρακιώτικα παιχνίδια, όπως επισημαίνει το e-evros, με χαρακτηριστικότερα τα ακόλουθα:
Βασιλειάδου – Πιστόλα 3-0 
Τσίτσιος – Παπαδόπουλος 3-1
Μαραντώνη – Μαρκάκη (Σπάρτακος) 3-2
Κοζάρη-Χαριτούδη 3-0 

Στο τουρνουά συμμετείχαν 253 αθλητές και αθλήτριες από Πάτρα, Αθήνα, Γιάννινα, Φλώρινα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Βέροια, Χαλκιδική, Χίο, Καβάλα, Δράμα, Κομοτηνή, Αλεξ/πολη και Ορεστιάδα.

Νικητές στους Εφήβους ήταν ο Πετρόπουλος (Αθήνα) στις Νεανίδες η Χατζηλυγερούδη ( Καβάλα) στους παίδες ο Κορδούτης ( Αθήνα) στις κορασίδες η Τέρπου (Αθήνα) στους Παμπαίδες ο Σταματούρος ( Αθήνα) και στις παγκορασίδες η Λιβιεράτου (Πάτρα).