Όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου μετά το Πανθρακικός – Ατρόμητος

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ως «πάρα πάρα πολύ επιτυχημένη» χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν για τον Πανθρακικό ο Ακης Μάντζιος μετά την εντός έδρας ήττα 1-3 από τον Ατρόμητο. Ο Ελληνας τεχνικός της κομοτηναίικης ομάδας δε θέλησε να μιλήσει καθόλου για την αναμέτρηση.

 

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, φροντιστές, ιατρικό τιμ, στους συνεργάτες μου, στη διοίκηση, το μεγαλομέτοχο και τον πρόεδρο και τους διοικούντες για την άψογη συνεργασία, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την καταπληκτική χρονιά για την ομάδα του Πανθρακικού», δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση.

Και συνέχισε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε ήταν κοντά στην ομάδα. Ηταν μια χρονιά πάρα πολύ επιτυχημένη, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε πάρα πάρα πολλά παιχνίδια, είτε εντός είτε εκτός Κομοτηνής, είχαμε την αναγνώριση των αντιπάλων, ενσωματώσαμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και κλείσαμε μια χρονιά πάρα πάρα πολύ καλά.

 

 

Η ομάδα μας θα πρέπει από αύριο κιόλας να γίνει καλύτερη σε όλους τους τομείς στη λειτουργία της. Του χρόνου θα είναι πιο δύσκολα και θα πρέπει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι». Ο κ. Μάντζιος δεν θέλησε να ασχοληθεί ειδικά με τον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά αρκέστηκε στην γενική αυτή τοποθέτηση για το σύνολο της σεζόν…