Ανάρπαστα τα εισιτήρια του μεγάλου ημιτελικού Εθνικός – Κηφισιά

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Τέθηκαν από το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τρίτου ημιτελικού ανάμεσα σε Εθνικό και Κηφισιά, ο οποίος θα διεξαχθεί το απόγευμα της Μ. Τρίτης (15/4) στις 17:30 στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”. Ο φίλαθλος κόσμος της Αλεξανδρούπολης αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν, κατακλύζοντας για άλλη μία φορά φέτος το κλειστό της πόλης, βοηθώντας τον Εθνικό να φτάσει σε μια ιστορική πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος της Volley League. 

Αξίζει να επισημανθεί ότι δεν ισχύουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και σε όλους γενικά τους αγώνες των πλέι οφ του Πρωταθλήματος, τόσο τα μπλε όσο και τα gold εισιτήρια διαρκείας. Κατά συνέπεια, όλοι θα πρέπει να εξασφαλίσουν εισιτήριο, με κίνδυνο το κλειστό να αποδειχθεί μικρό για να υποδεχθεί τον κόσμο που θα θέλει να παραβρεθεί.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, με τους κατόχους των gold καρτών διαρκείας που θα προμηθευτούν πρώτα το (νέο) εισιτήριο τους να δίνεται η δυνατότητα να προσέρχονται στο γήπεδο από την ανατολική είσοδο και να καταλαμβάνουν τη θέση τους κανονικά με την επίδειξη της κάρτας τους, ενώ το κόστος για το μαθητικό, φοιτητικό και στρατιωτικό εισιτήριο ανέρχεται στα 5 ευρώ.