Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες αλλά όχι και οι έδρες των μπαράζ ανόδου της Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ ανόδου της Α2 Ανδρών, όπου υπάρχει έντονο θρακιώτικο ενδιαφέρον με τη συμμετοχή της Ορεστιάδας στην δεύτερη και τελική φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε δύο τουρνουά.

 

Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2-4 Μαΐου και το δεύτερο στις 9-11 του ίδιου μήνα, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι έδρες.

Υπενθυμίζεται πως οι Ορεστιάδα, Αργυρούπολη και Κολλέγιο Αθηνών έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη Β’ φάση ως πρώτες των ομίλων τους, ενώ Χανιά, Καρδίτσα και ΜΕΝΤ, οι οποίες βγήκαν δεύτερες στους ομίλους τους, θα αναμετρηθούν στην Α’ φάση στις 25-27 Απριλίου, με την πρώτη ομάδα μόνο να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομάδες, που θα καταλάβουν την 1η και την 2η θέση στο φάιναλ φορ των μπαράζ ανόδου θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά στη Volley League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ φάση (συμμετέχουν οι δευτεραθλητές των τριών ομίλων ΣΦΠ Χανίων, ΣΠΑ Καρδίτσας, ΜΕΝ Τούμπας)
25-27 Απριλίου (Αθήνα, αλλά το γήπεδο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες)

Β’ φάση (συμμετέχουν οι πρωταθλητές των τριών ομίλων ΑΟΝ Αργυρούπολης, ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών, ΑΟ Ορεστιάδας και ο νικητής του τουρνουά των δευτεραθλητών)
1ο τουρνουά: 2-4 Μαΐου
2ο τουρνουά: 9-11 Μαΐου
*Οι πόλεις που θα φιλοξενηθούν τα δύο τουρνουά θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.