Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Έβρος Σουφλίου – Μακεδονικός

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Δεν δυσκολεύτηκε ο Έβρος Σουφλίου να κάμψει την αντίσταση του Μακεδονικού, παίροντας προβάδισμα δυο γκολ πριν καν την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου και νικώντας τελικά με 4-1, για να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις Κυριακές και να ανέβει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

 

Συγκεκριμένα, στο 14’ Δανίδης με σουτ μετά από μπαλιά του Γιαννακιτσίδη νίκησε τον Καρήμαλη ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο 25’ ο Εμρέ με δυνατό σουτ έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο εύκολο από το 51’ και μετά καθώς ο Μακεδονικός έμεινε με 10 παίκτες ύστερα από απευθείας κόκκινη στον Φοιτά για χτύπημα στον αντίπαλο, ενώ στο 80’ ο Εμρέ με κοντινό πλασέ ύστερα από μπαλιά του Σκόρτσεφ έγραψε το 3-0.

Στο 82’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες μετά από απευθείας κόκκινη στον Πουρσανίδη που έκανε φάουλ ως τελευταίος παίκτης. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις ο Δούμας μείωσε σε 3-1, με τον Γκαϊδαζή στο 90’+4’ να διαμορφώνει το τελικό 4-1 με κοντινό πλασέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας των γηπεδούχων από το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Σκόρτσεφ, Αντωνιάδης, Μπάμνιος, Μπάτζιος, Τσαπάνης, Τρίχας, Μεμέτ Εμρέ, Εφραιμίδης (73’ Βιόπουλος), Δανίδης (63’ Γαϊδατζής), Καμπιώτης, Γιαννακιτσίδης (59’ Θεοδωράκης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Καρήμαλης, Μπασκάκης, Ντεβρεντλής (46’ Μαρίγκος), Πουρσανίδης, Δούμας, Φοιτάς, Κρυστάλλης (73’ Φούκας), Λαγγίζος, Λένος, Γαρύφαλλος (46’ Ορφανίδης), Ζαγναφέρης.