Ξέφρενο κρητικό γλέντι στα αποδυτήρια του ΟΦΗ για τη νίκη επί της Ξάνθης

Ανταπόκριση από το Ηράκλειο: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Ένα ξέφρενο πάρτι στήθηκε στο «Γεντί Κουλέ» μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, καθώς τα συγχαρητήρια, οι πανηγυρισμοί και τα τραγούδια έδιναν και έπαιρναν στα αποδυτήρια.

Όταν τελείωσε η αναμέτρηση με την Ξάνθη και ο Ρικάρντο Σα Πίντό ήταν στα αποδυτήρια, δέχθηκε μια απρόσμενη και συνάμα ευχάριστη επίσκεψη. Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, Ευγένιος Γκέραρντ πήγε και τον συνάντησε θέλοντας να του δώσει συγχαρητήρια για την πολύ καλή πορεία του Ομίλου με τον Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο του.

Ο Ολλανδός αγκάλιασε το Σα Πίντο δίνοντας του συγχαρητήρια αλλά και ενθαρρύνοντας τον ενόψει του επαναληπτικού του ημιτελικού κόντρα στον ΠΑΟ.

Στα αποδυτήρια ακούγονταν κρητικά τραγούδια και συνθήματα από τους παίκτες του Σα Πίντο, οι οποίοι έδειξαν να χαίρονται δεόντως την κατάκτηση της 6ης θέσης. Μάλιστα, εκτός των κρητικών κομματιών, το τραγούδι που τραγουδούσαν όλοι μαζί ήταν το “Μαλαματένια Λόγια” παραφρασμένο σε “Ανάψαμε Φωτιά και Μεγαλώνει”.

Αυτό είναι ακόμα ένα περιστατικό που δείχνει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του ΟΦΗ, αφού πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Ξάνθης όπως (περίπου) πανηγύρισαν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο. Πάντως, όπως διαβεβαίωναν, το ξέφρενο πανηγύρι σε τίποτα δεν έχει να κάνει με την ήττα της Ξάνθης και τον πιθανό υποβιβασμό αλλά αποκλειστικά στην επιτυχία της δικής τους ομάδας.