Επιμένει ο Αναστασίου: «Θέλουμε όσο τίποτα τη νίκη στην Ξάνθη»

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου επισήμανε ότι η ομάδα του θα έρθει στην Ξάνθη με τόσο τη νίκη.

Ο Γιάννης Αναστασίου, όπως τόνισε χθες στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, έτσι και στην προπόνηση της Δευτέρας, έδωσε το σύνθημα για νίκη επί των θρακιωτών, που εφόσον έρθει, θα σημάνει τον υποβιβασμό της Skoda μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Super League.

Ο Αναστασίου, πριν την προπόνηση της Δευτέρας, αφού τους επέστησε την προσοχή στους παίκτες του, τους ζήτησε να μετριάσουν τα λάθη και να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους δίνονται, τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στον αγώνα με την ομάδα της Θράκης«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα αλλά κάναμε και αρκετά λάθη. Παράλληλα είχαμε τις ευκαιρίες να τελειώσουμε καλύτερα πολλές φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στα επόμενα παιχνίδια γιατί θα είναι σαφώς πιο δύσκολα και δεν θα έχουμε τόσες ευκαιρίες.

 

 

Παίζουμε την Κυριακή με την Ξάνθη η οποία θέλει πάση θυσία την νίκη. Την θέλουμε όμως και εμείς και θα πάμε για να κερδίσουμε. Μην έχετε τίποτα άλλο στο μυαλό σας. Θα πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες» είπε μεταξύ άλλων ο Ελληνας προπονητής στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Δευτέρας.