B’ Eθνική: Όσα έγιναν στoν αγώνα Κύκλωπες-Πανσερραϊκός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι οι Κύκλωπες ηττήθηκαν εντός έδρας με 27-28 από τον Πανσερραϊκό για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα μπαράζ ανόδου στην Α2.

Ο προπονητής της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, που δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Θεοδώρου και Χαραλαμπίδη, οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τους αγώνες μπαράζ, μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στους αθλητές του βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.

Η ομάδα των Σερρών, που την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Ασπίδας Ξάνθης, μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 1-6 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στη συνέχεια οι Κύκλωπες ανέβασαν την απόδοσή τους με αποτέλεσμα να διεξαχθεί ένα συγκλονιστικό παιχνίδι μέχρι το φινάλε, που ανέδειξε νικητές τους φιλοξενούμενους.

Πλέον οι Κύκλωπες έχουν προγραμματίσει φιλικά παιχνίδια και ένα μίνι τουρνουά προκειμένου να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς μέχρι τους καθοριστικούς αγώνες μπαράζ, που θα διεξαχθούν μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Ουζούνης και Αποστολίδης.

Τα δεκάλεπτα: 1-6, 7-8, 13-13 (ημίχρονο), 18-18, 21-22, 27-28 (τελικό σκορ)

Πέναλτι: 1/0, 5/5, Δίλεπτα 5/3 

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ξενοπανάγος, Μισέντος, Σέλκος 1, Κεραμάρης 2, Λαιλισίδης 7, Οβαγιάν, Σωτηριάδης 1, Τζάτζαλης 5, Κυριακίδης 1, Κρεωνάς 2, Καράμπελας 1, Μπασδάνης 1, Ξανθόπουλος 6, Πιστόλας, Τοπαλίδης, Δρίτσικας