ΕΠΣ Έβρου: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές όλων των κατηγοριών

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Με τις αναμετρήσεις της τέταρτης αγωνιστικής συνεχίζονται την Κυριακή (6/4, 17.00) τα πλέι οφ της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ορεστιάδα, όπου ο τοπικός Ορέστης υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να ισοβαθμήσουν στην κορυφή με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, η οποία με τη σειρά της θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να κάνει καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Μάλιστα, σε περίπτωση δικής της νίκης, θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου στο τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της φιλοξενεί το χωρίς βαθμό Διδυμότειχο με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου. Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ (6/4, 17.00) έχουν ως εξής:

Ορέστης Ορεστιάδας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κυριαζίδης-Σαβούδης-Χρήστου)

Ένωση Άνθειας Αρίστεινου-Διδυμότειχο (Σκίνδρης-Βασιλόπουλος-Παπάς)

Το Σάββατο (5/4, 17.00) θα διεξαχθεί η τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ του βορείου ομίλου και η πέμπτη του νοτίου ομίλου. Ειδικότερα, στο βόρειο όμιλο, η Βύσσα υποδέχεται το Ασπρονέρι σε ένα καθοριστικό παιχνίδι στη μάχη της σωτηρίας, ενώ το Νεοχώρι υποδέχεται τα Ρίζια με το νικητή του αγώνα να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. Στο νότιο όμιλο Απαλός και Νίψα, που καίγονται για βαθμούς, υποδέχονται τους αδιάφορους βαθμολογικά Ιπποκράτη και Άλεξ αντίστοιχα. Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι άουτ του βορείου και της πέμπτης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου (5/4, 17.00) έχουν ως εξής:

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βύσσα-Ασπρονέρι (Σιδηρόπουλος-Κεσούδης-Βασιλειάδης)

Νεοχώρι-Ρίζια (Σκίνδρης-Σκαρλατούδης-Γεωργακούδης)

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Απαλός-Ιπποκράτης (Σιβούδης-Σουμάκας-Τερζόπουλος)

Νίψα-Άλεξ (Βασιλόπουλος-Καραπέτσας-Γιασλας)

Στους δύο πρώτους ομίλους της δεύτερης κατηγορίας θα διεξαχθεί η τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ. Στον πρώτο όμιλο το Αρίστεινο θα υποδεχθεί το ΣΑΟΣ στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής, ενώ στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της αγωνιστικής το Αραράτ θα παίξει με την Αγνάντια. Στο δεύτερο όμιλο οι Φέρες κοντράρονται με τη Λυκόφη σε ένα σπουδαίο παιχνίδι, ενώ η Δαδιά θα υποδεχτεί τον Πέπλο με τις δύο ομάδες να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της τρίτης αγωνιστικής των δύο πρώτων ομίλων της δεύτερης κατηγορίας έχουν ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

5/4, 17.00, Αρίστεινο-ΣΑΟΣ (Παπάς-Κίτσος Κ.-Τουντζιαράκης)

6/4, 17.00 Αραράτ-Αγνάντια (Σουμάκας-Σιβούδης-Τερζόπουλος)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

5/4, 17.00, Δαδιά-Πέπλος (Σημίδης-Καγούδης-Ξένος)

5/4, 17.00, Φέρες-Λυκόφη (Τονίδης-Μπρίμπος-Κίτσος Κ.)