ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Όσα έγιναν στην νίκη-τίτλου των γυναικών της Ασπίδας μέσα στην Καβάλα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πρωταθλήτριες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε το Γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Ασπίδας Ξάνθης  μετά και την νίκη με 39-48 μέσα στην Καβάλα επί των Πάνθηρων.

 

 Οι παίκτριες του Νεδίμ Καρά Αχμέτ επιβεβαίωσαν και στο παρκέ το ότι ήταν το φαβορί της αναμέτρησης, παίρνοντας από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο διψήφια διαφορά(12). Με την συνέχεια να είναι απλή για της έμπειρες αθλήτριες της Ασπίδας που έλεγχαν την αναμέτρηση περιμένοντας με αγωνία την κόρνα της λήξης για να πανηγυρίσουν ακόμη ένα πρωτάθλημα. Με πιο δυνατές αντιπάλους την φετινή χρονιά μια και οι Ξανθιώτισσες κατέκτησαν τον τίτλο απέναντι στον ΓΑΣ και την Ένωση Καβάλας που από την στιγμή που έπεσαν έμοιαζαν και το φαβορί για τον τίτλο, όμως η ομάδα του Νεδίμ Καρά Αχμέτ κατάφερε να αποδείξει πως όπως και πέρσι έτσι και φέτος είναι η καλύτερη ομάδα στην περιφέρεια.  Πλέον η ομάδα της Ασπίδας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την προκριματική φάση  του Πανελλήνιου που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στην Θεσσαλονίκη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-20, 20-29, 31-38, 39-48

ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ Νεδήμ): Καραλίδου Στ. 11, Παπαευαγγέλου 13 (1), Καραλή 4, Αντώνογλου 11, Χαλκίδου, Παπαϊωάννου 9, Μαμαλίγκατζη, Καραλίδου Β., Γκιρκίζα, Ομέρ Ογλού, Καρακατσάνη