Video: Δηλώσεις προπονητών μετά το Ορεστιάδα – Αίαντας Ευόσμου

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Ορεστιάδας με τον Αίαντα Ευόσμου, έκαναν δηλώσεις στην web camera του Ράδιο Έβρος οι δύο προπονητές, ο Στέλιος Κουτουνίδης του φιλοξενούμενου Αίαντα Ευόσμου και ο Νίκος Αντωνιάδης της Ορεστιάδας. Αναλυτικά:

 

Στέλιος Κουτουνίδης: “Πήγαμε καλά στο πρώτο σετ, είμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε στο τελείωμα. Δεν περιμέναμε πολλά σε αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να παίξουμε καλά μπροστά στο κοινό της Ορεστιάδας, που κέρδισε δίκαια. Είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, το ήθελε και περισσότερο και της εύχομαι καλή συνέχεια και επάνοδο στην Α2. Εμείς έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, το πρώτο την Κυριακή με την ΓΕΑ, στόχος είναι να κλειδώσουμε την τρίτη θέση εξασφαλίζοντας έναν βαθμό και ετοιμάζοντας την ομάδα για την επόμενη χρονιά”.

Νίκος Αντωνιάδης: “Νομίζω ότι πήγαμε καλά, απέναντι σε ένα καλό σύνολο όπως του Αίαντα. Στο πρώτο σετ μας πίεσε ο Αίας, που είναι καλή ομάδα, μετά όμως στρώσαμε στο μπλοκ και την επίθεση και πήραμε τη νίκη. Μένει ένα ματς με την ΓΕΑ που πρέπει να το κερδίσουμε για να κρατήσουμε την πρωτιά και να αρχίσουμε την προετοιμασία για τα μπαράζ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, το βάρος της φανέλας και η πρωτιά δημιουργεί βέβαια ένα άγχος αλλά είναι πλέον έμπειροι και πιστεύω ότι αν πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα την άλλη εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη, στην συνέχεια όλα θα πάνε καλά”.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/SA6uOL1ydP4?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]